Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Результати чоловічого спринту на етапі в Рупольдінгу Кубка світу з біатлону

Чотири українці пройшли до гонки переслідування на п’ятому етапі Кубка світу з біатлону-2023/24, який відбувся в німецькому Рупольдінгу. У спринтерській гонці виступили п’ять українських біатлоністів – Антон Дудченко, Віталій Мандзин, Артем Тищенко, Денис Насико і Тарас Лесюк. Лідери збірної України, Дмитро Підручний та Артем Прима, завершили виступи на цьому етапі та готуються до чемпіонатів Європи та світу.

Найкращим результатом серед українців у спринті став Денис Насико, який фінішував 39-м і увійшов до залікової зони. Також до гонки переслідування пройшли Тарас Лесюк (41-й), Віталій Мандзин (53-й) і Артем Тищенко (59-й). Антон Дудченко посів 70-те місце і не зможе виступити у персьюті.

Перемогу у спринті здобув норвежець Ветле Шостад Крістіансен, друге місце посів італієць Томмазо Джакомель, а третє – норвежець Тар’єй Бьо.

У неділю, 14 січня, етап Кубка світу в Рупольдінгу завершиться персьютами. Жіноча гонка розпочнеться о 13:30, а чоловіки вийдуть на старт о 15:45 за київським часом.

На території України всі гонки Кубка світу з біатлону будуть транслюватися на сайті Суспільне Спорт та на місцевих телеканалах Суспільного мовлення. Також можна дивитися гонки на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ на каналі Суспільне Київ.

Висновок автора сайту: Українські біатлоністи продемонстрували гарні результати на п’ятому етапі Кубка світу в Рупольдінгу. Насико, Лесюк, Мандзин і Тищенко вийшли до гонки переслідування, що свідчить про їх високу спортивну форму. Бажаємо їм успіху у подальших змаганнях.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *