Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

СК Дніпро-1 – Вадуц: анонс матчу Ліги конференцій — Футбол 24 – Футбол 24

Після двох поразок від АЕКа в кваліфікації до Ліги Європи усі вболівальники й експерти поставились до перспектив СК Дніпра-1 з великим скепсисом. На неофіційному сайті Дніпра навіть опублікували претензії до Сергія Краснікова, у яких проїхались по Олександру Кучеру – мовляв, хороший хлопець не професія. Втім, потім команду понесло.

Коломойський тролив Суркіса після поразки Динамо від СК Дніпро-1: “Може, тобі трансферами допомогти, підсилити якось?”

Дніпровці в ефектному стилі розгромили Динамо в Києві, після чого здобули ще три перемоги. За чотири тури “спортклубівці” набрали 12 очок і забили 11 голів при жодному пропущеному, а за показником очікуваних голів колектив вирвався у лідери УПЛ. В Лізі конференцій теж все приємно – поразка від АЗ сталася за абсолютно рівної гри, а кіпрський Аполлон у попередньому турі рознесли з рахунком 3:1 на його полі.

В ігровому плані також все досить симпатично. Підопічні Олександра Кучера створюють моменти в позиційних атаках, розкриваючи слабкості суперника через грамотні переміщення та перепасовки. Система працює, хоча за блискучим фасадом можна знайти і проблеми. Зокрема, не все ідеально працює в захисті, та і в атаці СК Дніпро-1 почасти оверперформить.

Саме в такому стані команда підходить до битви з головною сенсацією літнього етапу єврокубків. Вадуц, який виступає в другій швейцарській Лізі, примудрився пройти усю кваліфікацію й вибити на своєму шляху віденський Рапід. Ліхтенштейнці вперше в історії князівства вийшли у групу. Красиво!

На жаль для підопічних Алессандро Манджарратті, далі все пішло не так ефектно. У чемпіонаті Вадуц йде дев’ятим (а всього у лізі 10 команд) – команда розписала 4 нічиї й зазнала 5 поразок при статистиці голів 11:20. У Лізі конференцій вдалося дебютувати з 0:0 проти Аполлона, однак далі стався розгром від АЗ (1:4). Словом, сенсаційний новачок єврокубків перебуває у кризі. Ідеальний момент для СК Дніпро-1, щоб набрати 6 очок.

Кадрова ситуація

Травмовані:

Дискваліфіковані: Бюхель (Вадуц)

Орієнтовні склади на матч СК Дніпро-1 – Вадуц

СК Дніпро-1: Валеф – Адамюк, Сваток, Сарапій, Бузанелло – Бабенко, Бланко – Гуцуляк, Піхальонок, Амаш – Довбик

Вадуц: Шанд – Гассер, Ізік, Трабер – Ульріх, Гаїч, Добрас, Хаслер, Гельзер – Чічек – Сасере

Прогноз “Футбол 24” – 2:0

СК Дніпро-1 не варто розраховувати на легку прогулянку. Навіть якщо ліхтенштейнці мало що створять в атаці, вони завжди можуть впертись у оборонному блоку 3-5-2 – з Аполлоном це спрацювало. Втім, “спортклубівці” впевнено били кіпріотів, а схема 3-5-2 не завадила розгромити Львів.

Вадуц виглядає занадто вразливим. Ставимо на перемогу СК Дніпра-1.

Реал – Шахтар: 11 сейвів Трубіна, Мудрик бере приклад з Вінісіуса – Лунін і шедевр Зубкова в тіні, 47 ударів за матч ЛЧ

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *