Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Суд заборонив УПЛ та УАФ карати клуби за порушення умов єдиного телепулу – UA-Футбол

Печерський суд заборонив УПЛ та УАФ кидати страйки на ютуб-канали 1+1 Media та знімати очки з клубів. Печерський районний суд Києва прийняв дві ухвали про забезпечення позовів щодо історії з телепулом УПЛ. Заступник генерального директора київського “Динамо” Сергій Мохнік зазначив:

“Рішення офіційне. Ми маємо дві ухвали Печерського суду. Сьогодні мало бути засідання КДК стосовно перших матчів”.

“В підсумку КДК вирішив відкласти ухвалення рішення щодо питання. Вони читали рішення Суду. Одним рішенням Суд заборонив УПЛ та Сетанті подавати скарги на трансляції в Ютубі. Другим рішенням Суд заборонив УАФ застосовувати штрафні та спортивні санкції”.

Читайте такожДинамо, Дніпро-1, Металіст, Зоря та Рух проведуть прес-конференцію щодо трансляцій своїх матчів

Першою ухвалою суддя Світлана Волкова заборонила Український асоціації футболу, Українській Прем’єр-лізі та Setanta Sports перешкоджати трансляції домашніх матчів “Динамо”, “Зорі”, “Дніпра-1”, “Металіста” та “Руху” на YouTube -платформах. Зокрема й шляхом подання скарг в YouTube про порушенням цими каналами авторських прав.

Мова йде про показ таких матчів у сезоні-2022/23 на офіційних YouTube-каналах перелічених клубів, а також на YouTube -каналах Football Hub, ПроФутбол Digital та ТСН-Проспорт, що входять в медіахолдинг “1+1 media”.

Другою ухвалою суддя Сергій Вовк заборонив УАФ та УПЛ застосовувати будь-які грошові та спортивні санкції до футбольних клубів, які збираються транслювати самостійно свої домашні матчі. В ухвалі Печерського суду також від 31 серпня вказано, що відповідну заяву про вжиття необхідних заходів подала Лобановська Світлана Валеріївна – донька Валерія Лобановського.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *