Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Суперкубок Іспанії. Бетіс – Барселона 2:2, пен 2:4. Ель Класіко бути! – UA-Футбол

Другий півфінал Суперкубку – і друга поспіль серія пенальті. Може, формат турніру і дивний, але цього сезону він себе виправдав – матчі вийшли класні.

При цьому вчора “Валенсія” та “Реал” більше займалися нейтралізацією одне одного, а от “Бетіс” та “Барса” грали сміливо, обмінювалися атаками; темп матчу був дуже високим.

Перераховувати всі моменти справа марна – їх було надто багато. “Барса” тиснула переважно через фланг Дембеле, який сьогодні обігрував усіх, кого хотів; також у неї працював конпресинг на чужій половині. “Бетіс” у свою чергу покладався на фінти Луїса Енріке, бачення Фекіра і дуже небезпечно подавав зі стандартів.

При цьому відчуття рівності висіло у повітрі протягом більшої частини матчу. Так, “Барса” краще стартувала і гол Педрі скасували через випадковий крихітний офсайд, але “Бетіс” відразу відповів на це ударом Пессельї впритул.

Далі “Барса” забила завдяки вбивчій зв’язці Дембеле – Левандовський – і на це “Бетіс” відповів пострілом під штангу Луїса Енріке, і знову тер Штеген видав щось космічне.

У другому таймі Блауграна спробувала засушити гру; Якоїсь миті Хаві так повірив у успіх, що замінив Дембеле на Феррана. Про що він думав!? Фекір з 13 метрів пробив з такою силою, що навіть геніальний воротар “Барси” виявився безсилим.


Єдиний відрізок, на якому “Бетісу” відверто пощастило, був після 85 хвилини і до початку екстра-таймів. Спершу арбітри скасували гол Левандовського через ще один мінімальний офсайд, а потім уже Браво витягнув удар Фаті впритул. Було видно, що севільці “наїлися”, і Пеллегріні на досвіді виправив це замінами. У додатковий час рівність на поле повернулася.

Команди на рівних змагалися навіть у шедеврах: на 93-й хвилині Фаті з льоту вколотив гол із вкрай незручної позиції, на що Лорен Морон через 8 хвилин відповів ефектною п’яткою.

Ну, а якщо так, то справа дійшла до серії пенальті, де 30-річний Марк-Андре тер Штеген відбив два удари, а 39-річний Клаудіо Браво – жодного. Скажіть чесно, чи ви здивовані?


Іспанські гранди вміють бити пенальті – ось що ми дізналися за два останні дні. З нетерпінням чекаємо їхнього очного протистояння – Ель Класіко відбудеться у неділю, 15 січня. Ну, а “Бетісу” респектуємо за його стиль, сміливість та характер – з такими складовими команда Мануеля Пеллегріні ще пошумить і в Прімері, і в Лізі Європи, це 100%.

1/2 Суперкубок Іспанії. Ер-Ріяд. Міжнародний стадіон короля Фахда

“Бетіс” – “Барселона” – 2:2 (по пенальті 2:4)

Голи: Фекір, 77, Морон, 101 – Левандовський, 40, Фаті, 93

“Бетіс”: Браво – Руїбаль (Сабалі, 79), Песселья, Луїс Феліпе, Міранда – Гвідо Родрігес (Гуардадо, 86), Каналес (Карвалью, 46) – Луїс Енріке, Фекір (Морон, 91), Родрі (Хуанмі, 79) – Борха Іглесіас (Вілліан Жозе, 67)


“Барселона”: тер Штеген – Роберто (Крістенсен, 78), Араухо, Кунде, Альба (Маркос Алонсо, 79) – Гаві (Кесьє, 96), де Йонг (Бускетс, 63), Педрі – Рафінья (Фаті, 86), Левандовський, Дембеле (Ферран Торрес, 63)

Попередження: Фекір, 48, Луїс Енріке, 68, Гвідо Родрігес, 79, Міранда, 92, Гуардадо, 112 – Роберто, 60, Рафінья, 73

Вилучення: Гуардадо, 118

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *