Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Світоліна драматично зупинилася за крок від фіналу на турнірі у Франції – ТСН

Українка в напруженій боротьбі програла чемпіонці US Open 2017 року.

Українська тенісистка Еліна Світоліна не зуміла пробитися до фіналу турніру WTA 125 у французькому Сен-Мало. 

У півфіналі 28-річна уродженка Одеси поступилася першій сіяній на цих змаганнях американці Слоан Стівенс. Поєдинок завершився з рахунком 7:5, 7:6(5) на користь представниці США.

У першому сеті Еліна вигравала з рахунком 2:5, а також мала два сетболи за рахунку 4:5, однак не змогла довести справу до кінця і програла першу партію.

У другому сеті Світоліна в 10-му та 12-му геймах мала по одному сетболу, але також не реалізувала їх. У підсумку гра перейшла на тай-брейк, де перемогла американка.

Це була п’ята зустріч тенісисток. Рахунок став  3:2 на користь Стівенс. Американка є чемпіонкою US Open-2017 і фіналісткою Roland Garros-2018.

У фіналі турніру в Сен-Мало Стівенс зіграє з бельгійкою Гретьє Міннен.

Зазначимо, що Світоліна вперше після повернення на корт з декрету грала в півфіналі турніру WTA. До цього востаннє українці вдавалося дійти до цієї стадії в серпні 2021 року на турнірі в Чикаго (США).

На шляху до 1/2 фіналу турніру в Сен-Мало українка обіграла представницю Греції Деспіну Папаміхаїл, перемогла бельгійку Ісалін Бонавентюр і розбила француженку Леолью Жанжан.

Раніше повідомлялося, що Еліна відмовилася потиснути руку суперниці з Білорусі після матчу першого кола турніру WTA1000 в Мадриді.

Нагадаємо, на початку квітня Світоліна повернулася на корт після декрету. У середині жовтня минулого року Еліна вперше стала мамою. Українка народила доньку від свого чоловіка, французького тенісиста Гаеля Монфіса.

Читайте також:

Українська топтенісистка пробилася до півфіналу парного турніру в Мадриді

“Якщо не завалиш ї**ло, дам м’ячиком”: російський тенісист обматюкав свою маму під час матчу (відео)

“Людина третього ґатунку”: російську тенісистку не пустили на рейс польської авіакомпанії

Source: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *