Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Світоліна розкриває причину свого зняття з Australian Open

Українська тенісистка Еліна Світоліна змушена була відмовитися від участі в матчі після трьох програних геймів через сильний біль у спині. Про це повідомляє The Tennis Latter у своєму Twitter-акаунті.

Світоліна розповіла, що вже в першому геймі вона почула спазм і відчула стріляючий біль у спині. Вона не могла рухатися і повертатися через повну блокаду спини. Тенісистка зазначила, що раніше вона мала травми спини, але такого болю ніколи не відчувала. Це пошкодження з’явилося раптово, немов хтось вистрілив у неї у спину. Світоліна дуже боляче ходить і повертається, не може рухатися з боку в бік.

Це нещасне обставина призвело до того, що Світоліна була змушена вийти з гри. Вона розчарована тим, що не змогла продовжити боротьбу, але зазначила, що зосередиться на одужанні і повернеться на корт якомога швидше.

Це значний втрату для українського спорту, але фанати Світоліної сподіваються, що вона повернеться сильнішою і готова до нових викликів.

“У першому геймі я відчула спазм, це був стріляючий біль. Я нічого не могла зробити, моя спина була повністю заблокована. Раніше такого болю ніколи не було. У мене були травми спини, коли я просто втомлювалася на наступний день після матчу, але це пошкодження з’явилося справді нізвідки. Здалося, ніби хтось вистрілив у спину. Мені дуже боляче навіть ходити, повертатися. Я не можу рухатися з боку в бік”, – розповіла Світоліна.

Читайте також: Хет-трик Довбика, перші сенсації Australian Open та пограбування від Мессі: головні новини світового спорту за тиждень.

Заголовок статті: Еліна Світоліна змушена вийти з гри через біль у спині.

Цитата автора сайту: “Це нещасне обставина, але ми сподіваємося, що Світоліна повернеться сильнішою і готова до нових викликів”.

Висновок автора сайту: Еліна Світоліна зазнала травми спини, яка змусила її вийти з гри. Фанати сподіваються на швидке одужання та повернення тенісистки на корт.

Джерело: espreso.tv

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *