Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

УПЛ онлайн: розклад і результати матчів 10-го туру Чемпіонату України з футболу – ТСН

Центральним у цьому турі став поєдинок між “Шахтарем” і “Олександрією”.

української Прем’єр-ліги (УПЛ) сезону-2022/23.

Відкрився тур у п’ятницю поєдинком між харківським “Металістом 1925” і “Зорею”. Він завершився розгромною перемогою луганської команди (0:3).

У суботу донецький “Шахтар” в центральному матчі туру розписав бойову нічию з “Олександрією”. Посеред тижня “гірники” в Глазго зіграли внічию з шотландським “Селтіком” у Лізі чемпіонів і гарантували собі єврокубкову весну.

У неділю “Дніпро-1”, який перемогою над кіпрським “Аполлоном” вийшов до плейоф Ліги конференцій, поміряється силами з “Чорноморцем”. Цього ж дня київське “Динамо”, яке в Лізі Європи не зуміло обіграти кіпрський клуб АЕК Ларнака і достроково втратило шанси на євровесну, проведе дуель з “Кривбасом”.

Матч між “Інгульцем” і “Рухом” перенесено на пізніший термін у зв’язку з участю “жовто-чорних” в Юнацькій лізі УЄФА. У переможному поєдинку з турецьким “Галатасараєм” грали зокрема й футболісти першої команди львів’ян.

Зазначимо, що всі поєдинки в умовах воєнного часу відбуваються без глядачів і з дотриманням обов’язкових правил безпеки. У разі повітряної тривоги команди вирушатимуть до бомбосховища. Укриття повинні бути розташовані не далі ніж за 500 м від арени.

  • Після дев’яти турів в Чемпіонаті України лідирує “Дніпро-1”, який набрав 22 бали. На другому місці – “Шахтар” (19). Далі розташувалися “Олександрія” (16) та “Зоря” (16). Своєю чергою, “Динамо” з 10 пунктами йде лише 8-м.
  • Матчі 11-го туру УПЛ відбудуться 4 – 6 листопада.
  • У сезоні-2022/23 беруть участь 16 команд. Вони змагатимуться у два кола. Перша частина чемпіонату триватиме до 26 листопада. Після зимової перерви турнір поновиться 4 березня 2023 року. 
  • Новачками УПЛ-2022/23 стали криворізький “Кривбас” і харківський “Металіст”.
  • Повномасштабна війна, яку Росія розв’язала проти України, призвела до масштабного знищення спортивної інфраструктури в багатьох наших містах. У зв’язку з цим участь у новому сезоні УПЛ не зможуть взяти чернігівська “Десна” та “Маріуполь”.

Таблиця УПЛ після 9 туру

Фото: flashscore.ua

Читайте також:

Йовічевич емоційно заспівав фанатську пісню “Шахтаря” після матчу з “Селтіком” у Лізі чемпіонів (відео)

“Шахтар” підтримав свого форварда після божевільної хиби в матчі з “Селтіком”: відео курйозного фейлу

“Відчували гордість за те, що представляємо Україну”: тренер “Шахтаря” – про нічию з “Селтіком” та євровесну

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *