Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Верес представив трьох переможців “народного відбору” – UA-Футбол

Тренерський штаб “Вереса” визначився із трьома переможцями “народного відбору”. Ними стали Іван Мруга, Влад Тишинінов та Павло Березянський. Вже завтра хлопці розпочнуть тренування з головною командою.

Іван Мруга – вихованець столичного “Динамо”. Виступав також за київські команди “Арсенал” та “Локомотив”. Відбувався у футбольний клуб “Торпо” (Угорщина).

Влад Тишинінов – екс-футболіст второлигівського “Тростянця” (Сумська область). Раніше також виступав за маріупольський “Яруд”.

Павло Березянський – вихованець миколаївських “Торпедо” та МФК “Миколаїв”. За “корабелів” виступав у Першій лізі чемпіонату України у сезоні 2020-2021.

Нагадаємо, “народний відбір” продовжувався на синтетичних полях тренувальної бази “Вереса” протягом чотирьох днів. Заявки для участі у відборі подали понад 900 осіб. Учасниками тренувань стали понад півтисячі футболістів: любителів та професіоналів.

Усі учасники відбору намагалися проявити себе у п’яти вправах. Це обіграш один в один, квадрат, удари по воротах на техніку, ведення м’яча на швидкості, двостороння гра.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *