Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Ворскла – Динамо 1:2. Шовковський йде без осічок – UA-Футбол

Попри нестабільність цього сезону та загальний фон навколо “Ворскли” та “Динамо”, їх очний матч по праву міг вважатися центральним у рамках 24-го туру УПЛ. Обидві команди мають непоганий кадровий підбір, мають свої амбіції, а в останніх турах ще й набрали непогану форму. У квітні полтавці та кияни не програвали, що для обох сторін – цілком непогано.

Для Олександра Шовковського сьогоднішній матч став другим на чолі “Динамо”. І якщо перемога проти “Металіста” вважалася обов’язковою програмою, то проти “Ворскли” взяти три бали було б набагато складніше. СаШо вирішив нічого не вигадувати зі складом, залишивши той набір гравців, який тиждень тому обіграв “Металіст”, а перед цим зіграв унічию з “Шахтарем”. Набір запасних гравців також не здивував, хіба що, за винятком юного Олексія Гусєва. Як ви правильно зрозуміли, Олексія Олеговича Гусєва. У “Ворскли” також склад вийшов передбачуваним. На правий фланг оборони повернувся бразилець Родрігес, тоді як пару в центрі захисту склали фулбеки Пердута та Кравець. Таке ось нововведення Скрипника, яке непогано працювало проти “Металіста”. На інших позиціях вибір у коуча невеликий, а тому схему та поєднання ми змогли чітко прочитати ще в анонсі.

Перший тайм залишив приємне враження. Обидві сторони грали не ідеально, але була непогана швидкість та бажання забити гол. Не дивно, що точними ударами команди обмінялися вже у першій половині тайму. Почалося все з дальнього виносу кіпера полтавців Ісенка на чужу половину. Там за м’яч зачепився Степанюк, скинув на Кане, який після повернув круглого Руслану – форвард з меж штрафного майданчика точно пробив повз Нещерета. “Динамо” швидко отямилося, повернувши на табло паритет. Полтавці обрізалися в центрі поля, гості перехопили м’яч, Буяльський віддав на Ваната, а той гарним ударом здалека застав зненацька Ісенка. 1:1.

І до, і після забитого голу “Динамо” у “Ворскли” були свої моменти, щоб збільшувати власну кількість точних ударів. Спочатку варто відзначити класний удар у дальню дев’ятку від Сефері, з яким у стрибку впорався Нещерет. Чудовий сейф кіпера “Динамо”. Вже в середині тайму “зелено-білі” організували випад правим флангом, Степанюк знайшов у штрафному Кане, який не переграв у ближньому бою Нещерета. Ну а наприкінці тайму Пердута класно прострілив праворуч, Олійник скинув п’ятою, але Скляр не зміг занести м’яч у практично порожній кут. “Динамо” запам’яталося декількома непоганими підходами до воріт Ісенка, а також пострілом здалеку від Кабаєва, з яким впорався кіпер господарів. Хороший тайм, у якому полтавці виглядали трохи небезпечнішими.

Однак факт того, що хтось виглядав небезпечнішим, не означає нічого. “Динамо” класно увірвалося в гру після перерви, зумівши покарати суперника за першу помилку. Сидорчук чудовим пасом знайшов на правому фланзі Тимчика, той видав простріл у штрафний майданчик, який максимально невдало відбив Ісенко. Кравець намагався підстрахувати кіпера, але було надто пізно – Беніто вже встиг відправити сферу за призначенням. 2:1 на користь гостей. Після того, як “Динамо” отримало перевагу в рахунку гра сильно сповільнилася. Гостям не було сенсу особливо надриватися, тоді як полтавців став підводити власний запас сил. “Ворскла” має досить коротку лаву запасних, щоб двічі на тиждень видавати інтенсивні матчі. Ось і вийшло, що після класної першої половини сили у “зелено-білих” закінчилися.

Допомогти “Ворсклі” могла повітряна тривога, яка у Полтаві пролунала на 81-й хвилині матчу. Незаплановані пів години відпочинку мали допомогти полтавцям перевести дух. Однак вичавити щось цікаве господарі так і не змогли. Так, грали активно, проте, крім цього, нічого й не було. “Динамо” перемагає 2:1, зумівши втримати нічию до перерви, а після – видати непоганий стартовий відрізок, забивши вирішальний гол. “Ворсклу” можна похвалити за перші 45 хвилин, було цілком гідно. Будь у них трохи довша лава запасних…

VBET ліга. 24-й тур
4 травня, Полтава, стадіон “Ворскла” ім. О.Бутовського
Ворскла – Динамо 1:2
Голи
: Руслан Степанюк 13 – Владислав Ванат 24, Олабіран Блессінг Муіва (Беніто) 48
Ворскла: Павло Ісенко, Ігор Пердута, Денис Олійник (Рікардо Лопес 79), Руслан Степанюк, Таулян Сулейманов, Євген Павлюк, Василь Кравець, Андрій Бацула, Артем Челядін, Ібрахім Кане, Феліпе Родрігес (Олександр Скляр 38)
Динамо: Руслан Нещерет, Костянтин Вівчаренко, Сергій Сидорчук, Владислав Кабаєв (Назар Волошин 81), Владислав Ванат (Ерік Рамірес 71), Олександр Андрієвський, Олександр Тимчик, Максим Дячук, Віталій Буяльський (Антон Царенко 81), Олександр Сирота, Олабіран Блессінг Муіва (Беніто)
Попередження: Артем Челядін 26 – Владислав Ванат 8, Максим Дячук 79


Source: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *