Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Вперше від часів Марадони: “Наполі” офіційно став чемпіоном Італії (відео) – ТСН

“Партенопейці” завоювали третє в клубній історії “скудетто”.

“Наполі” – чемпіон Італії сезону-2022/23. Неаполітанський клуб достроково здобув чемпіонский титул, зігравши внічию з “Удінезе” (1:1) у виїзному матчі 33-го туру Серії А.

Команда Лучано Спаллетті могла оформлювати “скудетто” ще минулого туру, однак на власному стадіоні не зуміла обіграти “Салернітану”.

Для того, щоб стати чемпіонами, неаполітанцям достатньо було не програти в Удіне. Із цим завданням “партенопейці” впоралися.

Однак без труднощів не обійшлося. На 13-й хвилині господарів вивів уперед Санді Ловрич, поставивши під загрозу довгоочікуване свято для всіх прихильників “Наполі”.

Утім, неаполітанці забили на початку другого тайму та зрівняли рахунок. Чемпіонський гол записав до свого активу Віктор Осімхен.

Таким чином, “Наполі” втретє в історії став чемпіоном Італії. Попередні два “скудетто” неаполітанський клуб здобував у сезонах 1986/87 і 1989/90 ще з легендарним Дієго Марадоною в складі.

Після фінального свистка фанати “Наполі” вибігли на поле, щоб разом з командою відсвяткувати перше за 33 роки чемпіонство.

Огляд матчу “Удінезе” – “Наполі”

Після 33 турів у доробку команди Спаллетті 80 очок, вона є недосяжною для конкурентів. “Удінезе” з 43 балами посідає 12-ту сходинку.

У наступному турі “Наполі” вже в статусі чемпіона 7 травня прийме “Фіорентину”, а команда з міста Удіне днем пізніше вдома зустрінеться із “Сампдорією”.

Читайте також:

Циганков допоміг “Жироні” здобути третю поспіль перемогу та наблизитися до зони єврокубків (відео)

“Мессі – син хвойди”: фанати ПСЖ влаштували масову акцію протесту біля клубного офісу (відео)

Переписав історію: Голанд встановив абсолютний рекорд результативності в сезоні АПЛ

Source: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *