Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Збірна Нідерландів легко розгромила Румунію на шляху до чвертьфіналу Євро-2024 (відео)

Збірна Нідерландів розбила Румунію в матчі 1/8 фіналу Євро-2024 з футболу. Поєдинок на “Альянц Арені” у Мюнхені завершився з рахунком 0:3.

Підопічні Рональда Кумана вийшли вперед на 20-й хвилині зустрічі – Коді Гакпо на лівому фланзі штрафного отримав передачу від Хаві Сімонса та точно пробив у ближній кут.

На перерву команди вирушили за мінімальної переваги “Помаранчевих” у рахунку. У другому таймі Гакпо міг оформити дубль, але його гол на 63-й хвилині після перегляду відеоповтору (VAR) було скасовано через офсайд.

Проте наприкінці матчу нідерландці таки зуміли втілити своє тотальне домінування на полі у забиті м’ячі. На 83-й хвилині Гакпо продавив Раду Дрегушина на лівому фланзі штрафного та віддав пас у центр на Доніелла Малена, якому залишалося розстріляти порожні ворота.

А в компенсований час, на 90+3-й хвилині, “Ораньє” довели справу до розгрому. Мален оформив дубль, завершивши сольний прохід із власної половини поля до штрафного майданчика румунів влучним ударом у ближній кут.

Огляд матчу Румунія – Нідерланди

Буде додано незабаром.

Дивіться також: Євро-2024: хто вже вийшов до 1/4 фіналу

Нідерланди у чвертьфіналі Євро-2024 позмагаються з тріумфатором дуелі Австрія – Туреччина, яка також відбудеться 2 липня (старт – о 22:00 за київським часом).

Читайте також:

Воротар збірної Португалії встановив історичний рекорд чемпіонатів Європи з футболу

Ветерану збірної Португалії підкорився віковий рекорд плейоф чемпіонатів Європи та світу

Португалія в серії пенальті здолала Словенію та продерлася до чвертьфіналу Євро-2024 (відео)

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *