Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Збірна України програла Китаю в матчі олімпійського відбору

У китайському місті Нінбо сьогодні розпочалися матчі кваліфікаційного турніру до Олімпіади 2024 року з волейболу. У групі А виступають 8 команд і лише дві з них отримають прямі путівки на Ігри у Парижі. В стартовому поєдинку збірна України зустрічалася з господарками майданчика, які завдяки своєму високому рейтингу були явними фаворитками.

Але, незважаючи на всі прогнози, наша збірна чинила гідний опір більш іменитим суперницям. У першому сеті вони навіть вели з різницею у три очки 10:7. І до рахунку 18:17 на користь збірної Китаю важко було передбачити переможця. І лише наприкінці китаянки збільшили свою перевагу – 25:21.

До середини другої партії теж була рівність у грі 14:14. А потім знову був рахунок 18:17, після якого волейболістки Китаю здобули 7 очок, а українки лише 1. Результат партії 25:18.

А в третьому сеті наша команда вела в рахунку, причому з перевагою в два-три очки, аж до того, як на табло з’явилися цифри 17:15 на її користь. Потім деякий час суперниці йшли пліч-о-пліч 18:18, 20:20. Але знову наприкінці китаянки виявилися сильнішими 25:21.

Збірна України, хоча і зрештою і програла 0:3, але залишила про себе хороше враження. Хотілося б вірити, що й надалі у наших волейболісток залишиться бойовий настрій, а перемоги до підопічних Івана Пєткова обов’язково придуть.

Відбірковий турнір до Олімпіади-2024 з волейболу. Жінки
Нінбо (Китай)
Китай – Україна

3:0 (25:21, 25:18, 25:21)

КИТАЙ – УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Завтра 17 вересня збірна України у другому матчі олімпійського відбору зіграє із командою Сербії.

КАЛЕНДАР ТА РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ ЖІНОЧОГО ВІДБІРУ НА ОЛІМПІАДУ З ВОЛЕЙБОЛУ

Source: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *