Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Айфон 14: основні характеристики нової моделі – KOLO.NEWS

Реклама

07 жовтня 2022, 13:49   

Компанія Apple нарешті презентувала публіці лінійку айфон 14, якій фахівці вже прогнозують небачений рівень продажу. Чим примітні ці пристрої, про переваги та недоліки нового телефону – далі в матеріалі.

Зовнішній вигляд

Поціновувачі айфонів уже давно помітили, що виробники цих пристроїв не стільки змінюють їх дизайн, а більше експериментують з матеріалами та кольорами.

До слова, компанія Apple переймається проблемами екології та до 2030 року планує перейти на перероблені матеріали для своїх пристроїв.

Айфон 14 трохи товстіший за свого попередника – 7,7 міліметра, але легший на 2 грами.

Екран

Щодо екрана нового Айфон 14 серед користувачів точилося чимало дискусій, тому що він взагалі не змінився. Не зазнала трансформацій і частота оновлення екрана – 60 Гц.

Процесор

Лінійка Айфон 14 має минулорічний процесор Apple A16 Bionic, щоправда, він більш енергоефективний та має на 28% вищу потужність.

Компанія Apple вперше за стільки років вирішила збільшити розширення сенсору основної камери. Айфон 14 Про та Про Макс дозволить користувачам робити відеозаписи з розширенням 8 К. А беручи до уваги ту якість, яку айфони дають під час знімання відео, любителі мобільної відеографії точно не будуть розчаровані.

Окрім того, замість 12 Мп камера в Айфон 14 про оснащена сенсором 48 Мп, а це дає можливість робити світлини на професійному рівні. До того ж зросла деталізація світлини, а це ще одна перевага.

Акумулятор

Компанія Apple має хорошу традицію кожного разу збільшувати автономність своїх телефонів. Тож і нова лінійка Айфон 14 не стала винятком.

Акумулятори мають таку ємність:

• Айфон 14  – 3279 мАг

• Айфон 14 Плюс – 4325 мАг

• Айфон 14 Про – 3200 мАг

• Айфон 14 Про Макс – 4323 мАг

Який Айфон 14 вибрати?

Якщо ви вже користуєтеся Айфон 13 купувати Айфон 14 немає сенсу, адже це дуже схожі смартфони. Якщо ви потребуєте більшого екрана – зупиніть свій вибір на Айфон 14 Плюс.

А от власники iPhone 11 та iPhone 12 – відчують різницю адже Айфон 14 більш автономні та мають кращу фронтальну камеру.

Окрім того, користувачі в мережі пишуть, що їх порадували захист від пилу та вологи в новому смартфоні, а також стильний дизайн його корпусу. Втім фахівці зазначають продукту компанії Apple ще є куди рости та чекають нових моделей та покращень від виробників. Ми спробували описати основні характеристики. Як би не було, обирати серед широкого спектру айфонів доведеться саме вам.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *