Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Американські вчені розповіли, чому інопланетні цивілізації не цікавляться Землею – ВСВІТІ

У новій роботі, опублікованій американськими дослідниками, йдеться, що інопланетні цивілізації, ймовірно, шукають певних типів зірок, намагаючись створити внутрішньогалактичну базу, і наше Сонце просто не відповідає їхньому критерію.

У статті, яка нещодавно була прийнята Astrophysical Journal для публікації, автори, Джейкоб Хакк-Місра (Jacob Haqq-Misra) та Томас Фошез (Thomas Fauchez) з Космічного наукового інституту Blue Marble та Американського університету, заявляють, що, оскільки всі зірки в галактиці різні, має сенс припустити, що інопланетні цивілізації беруть це до уваги при вирішенні, де вони хотіли б розмістити свої колонії. Ймовірно, цивілізації швидше оберуть маломасивні карликові зіркові системи K та M, щоб максимізувати свою тривалість життя у галактиці.

K- та M-карлики є довгоживучими зірками (порівняно з жовтими карликами, як наше Сонце). Хоча це може не мати великого значення для людей, автори дослідження припускають, що інопланетні цивілізації, здатні колонізувати сонячні системи, безперечно враховували б це при ухваленні своїх рішень.

Незалежно від просунутої стадії цивілізації, спроба колонізації Сонячної системи, як і раніше, вимагатиме виділення великої кількості ресурсів, і цивілізація не ставитиме свої ресурси на зірку, яка згасне раніше, навіть якщо це станеться, через кілька мільйонів років.

За оцінками дослідників, розвиненій цивілізації може знадобитися близько двох мільярдів років, щоб досягти всіх зірок з малою масою, і зараз у галактиці Чумацький шлях цілком може бути кілька цивілізацій, які намагаються це зробити.

Джерело: arxiv.org


Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *