Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Анонс трейлера GTA 6 знов став найбільш «відлайканим» твітом про ігри, а витік геймплею виявився демонстрацією торішнього білда

Пост Rockstar Games, у якому повідомляється про вихід першого трейлера GTA 6, став найбільш популярним твітом за всі часи, пов’язаним з іграми. Публікація про вихід першого трейлеру Grand Theft Auto 6 5 грудня отримала понад 1,8 млн лайків за перші 24 години. Окрім того, твіт має 148 млн переглядів та 478 тис. ретвітів.

Допомагаємо

Понад 20 дітей із Маріуполя завдяки вам отримали техніку для навчання — підсумки збору подаруй старе «залізо»

Попередній рекордний твіт також був від Rockstar, в листопаді 2023 року він підтвердив, що перший трейлер наступної гри Grand Theft Auto з’явиться в грудні.

У лютому 2022 року Rockstar підтвердила, що активна розробка наступної частини серії GTA ведеться повним ходом, але не надала жодних подробиць про гру.

У вересні 2022 року один із найгучніших витоків даних в ігровій індустрії показав понад годину кадрів розробки GTA 6, що дало гравцям змогу вперше побачити продовження однієї з найбільш продаваних ігор усіх часів.

Нещодавно ніби-то з’явилась нова демонстрація гри, але сайт Insider Gaming стверджує, що опубліковане відео показує той самий торішній білд. Відео спочатку завантажив користувач TikTok @azzarossi, який згодом зробив свій обліковий запис приватним. Далі воно поширилося у X Twitter.

Порівняння показало, що кадри міста збігаються з витоком минулого року. Цілком можливо, що користувач міг зробити фейк на основі цих витоків. Як доказ він завантажив власну фотографію поруч з сином одного з розробників гри, однак це не може бути прямим підтвердженням.

Також невдовзі має бути оприлюднено офіційне лого GTA 6, у мережі вже жартують на цю тему.

GTA 6

Більше про GTA 6 можна буде дізнатися 5 грудня, коли нарешті вийде трейлер.

Перший трейлер GTA VI вийде 5 грудня ─ Rockstar

Джерела: VGC, Insider Gaming

Source: itc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *