Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Apple MacBook Air 13 – огляд, характеристики. Чи воно того варте? – Новоград.City – Новоград.City

MacBook Air 13 забезпечує, перш за все, стабільну та комфортну мобільну роботу, а також доступ до ефективної операційної системи.

Apple MacBook Air 13 – специфікація

MacBook Air 13 Midnight M2 має наступну конфігурацію:

  • Чіп Apple M2 із 8-ядерним ЦП, 10-ядерним графічним процесором, 16-ядерним нейронним механізмом
  • 8 ГБ уніфікованої пам’яті
  • SSD-накопичувач на 512 ГБ
  • 13,6-дюймовий дисплей Liquid Retina із True Tone
  • HD-камера FaceTime 1080p
  • Порт для зарядки MagSafe 3
  • Два порти Thunderbolt / USB 4
  • Компактний адаптер живлення з двома портами USB-C потужністю 35 Вт
  • Клавіатура Magic з підсвічуванням і Touch ID

Apple MacBook Air 13 – конфігурації

Пристрої Apple цієї категорії відрізняє в першу чергу мобільність. У випадку з MacBook Air 13 це підтверджується невеликою вагою (1,35 кг), 13-дюймовим екраном і потужним акумулятором, який гарантує 12-годинну роботу без підзарядки. Що стосується продуктивності ноутбука, то багато що залежить від обраної апаратної конфігурації. Таких кілька.

Найпотужніший з них використовує процесор технології Broadwell i7-5650U. Це двоядерна і чотирипотокова система з базовою тактовою частотою 2200 МГц (у режимі Boost вона може підвищуватися до 3200 МГц). Тож можна сказати, що це гідний процесор, дуже хороший для роботи за столом і в дорозі.

Трохи дешевші конфігурації використовують серію i5. Користувачі можуть вибрати модель п’ятого покоління (i5-5250U) або четвертого покоління (i5-4260U). Рекомендується вибирати перший із цих процесорів, оскільки він лише трохи поступається найпотужнішому агрегату. Система четвертого покоління чітко виділяється продуктивністю.

Роботу процесорів підтримує оперативна пам’ять DDR3 з тактовою частотою 1600 МГц. Слід підкреслити, що кісточки пам’яті були інтегровані в материнську плату, тому замінити їх або встановити нові кісточки неможливо. Виробник випустив версії з 4 ГБ і 8 ГБ оперативної пам’яті.

Apple MacBook Air 13 – корпус

Алюмінієвий корпус розглянутого ноутбука виглядає дуже акуратно і привабливо – але він є своєрідним стандартом у випадку пристроїв зі знаком надкушене яблуко. Це ж стосується його якості та стійкості до пошкоджень.

Таким чином, користувачі отримують достатньо жорсткий блок, який не піддається деформаціям і вигинам. Можна заздалегідь припустити, що ноутбук витримає випробування часом. Також варто відзначити дуже зручну клавіатуру з підсвічуванням, яка ідеально підійде для офісної роботи. Як вже було сказано, Apple MacBook Air 13 дуже легкий, тому під час подорожі він не повинен викликати проблем.

Що стосується набору роз’ємів, то його слід назвати скромним. Користувачі мають доступ лише до двох USB-портів, одного DisplayPort, пристрою для читання карт пам’яті та роз’єму Thunderbolt. Багатьом цього може виявитися недостатньо, тому доведеться купувати різноманітні перехідники.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *