Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Apple почне продаж смарт-годинника без пульсоксиметра з 18 січня, повідомляють Запорізькі Вісті.

Корпорація Apple припиняє продаж розумного годинника без пульсоксиметра через порушення патентів

Корпорація Apple заявила, що починаючи з 18 січня, всі Apple Watch 9 і Apple Watch Ultra 2, що продаються в США, не матимуть функцію визначення рівня насичення крові киснем. Це рішення пов’язане з розглядами щодо порушення патентів.

Компанія сподівається, що Апеляційний суд Федерального округу США скасує рішення Комісії з міжнародної торгівлі (USITC), яка раніше заборонила імпорт годинника через порушення патенту Masimo.

Це рішення компанії означає, що всі смарт-годинники, що продаються на території США, будуть позбавлені пульсоксиметра. Однак, на пристроях американських користувачів, придбаних до 18 січня, пульсоксиметр продовжить працювати.

Згідно з повідомленням видання Wccftech, існує ймовірність, що американська влада майже повністю заборонить продаж розумного годинника Apple в країні. Це може стати обмеженням не тільки для годинників, але й для інших пристроїв від Apple.

Заголовок: Корпорація Apple припиняє продаж розумного годинника без пульсоксиметра через порушення патентів

Цитата автора сайту: “Apple змушена припинити продаж розумного годинника без пульсоксиметра через порушення патентів, що може вплинути на їхню популярність серед американських користувачів.”

Висновок автора сайту: Заборона продажу розумного годинника Apple без пульсоксиметра може негативно вплинути на компанію та її продукти в США. Це рішення створює проблеми для користувачів, які покупали годинник до 18 січня, але може бути необхідним кроком для вирішення питань щодо порушення патентів.

Джерело: zv.zp.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *