Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Apple стала світовим лідером у постачанні смартфонів

Компанія Apple стала найбільшим постачальником смартфонів у світі

Вперше за 13 років лідерство втратила корпорація Samsung. Компанія Apple у 2023 році стала найбільшим постачальником смартфонів у світі й акумулювала 20% світового ринку. Тим часом корпорація Samsung втратила першість, яку тримала з 2010 року. Про це йдеться у звіті, оприлюдненому International Data Corporation (IDC).

За оцінкою IDC, Apple забезпечила постачання 234,6 млн мобільних пристроїв за рік, тоді як Samsung – 226,6 млн. До п’ятірки лідерів також увійшли компанії Xiaomi, Oppo та Transsion із 145,9, 103,1 та 94,9 млн відвантажених смартфонів відповідно.

Apple зіграла ключову роль у витісненні Samsung з першої позиції. Компанія також спостерігала сильну конкуренцію з боку інших виробників Android, таких як Huawei, OnePlus, Honor і Google, зазначено у звіті.

Світові поставки смартфонів у 2023 році порівняно з 2022 роком зменшилися на 3,2%, до 1,17 млрд одиниць. Проте аналітики бачать ознаки того, що ринок може оговтуватися після недавнього спаду, адже у четвертому кварталі поставки зросли на 8,5%.

“Apple стала найбільшим постачальником смартфонів у світі, випередивши Samsung. Це свідчить про великий успіх компанії та популярність її продуктів серед споживачів”, – зазначає автор сайту.

Висновок автора сайту: Компанія Apple досягла значного успіху, ставши найбільшим постачальником смартфонів у світі і випередивши Samsung. Це свідчить про сильну конкуренцію на ринку мобільних пристроїв і популярність продукції Apple серед споживачів.

Джерело: ms.detector.media

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *