Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

EGS роздає безкоштовно одну з найнезвичайніших ігор у своєму жанрі.

Акція на роздачу гри Doors: Paradox у магазині Epic Games Store триватиме до вечора 7 лютого.

Онлайн-магазин Epic Games Store продовжує радувати своїх користувачів безкоштовними іграми. Хоча ці ігри можуть бути менш відомими, вони все ж цікаві для геймерів.

Наразі в Epic Games Store доступна головоломка Doors: Paradox у жанрі “вийти з кімнати”. Акція триватиме до вечора 8 лютого, після чого стартує роздача перевидання Doki Doki Literature Club.

Деталі про гру Doors: Paradox

  • У цій грі гравцям потрібно маніпулювати різними механізмами і предметами в барвистих тривимірних діорамах, щоб відкрити двері і перейти в нову локацію.
  • Гра має яскраву графіку і незвичайний дизайн, а також приємний музичний супровід. Час проходження гри зазвичай становить близько 5 годин.
  • Doors: Paradox також доступна для придбання на платформі Steam, де вона отримала 92% позитивних відгуків від користувачів.

Вас також можуть зацікавити наступні новини:

Цитата автора сайту: “Epic Games Store продовжує радувати своїх користувачів цікавими безкоштовними іграми”.

Висновок автора сайту про статтю:

У Epic Games Store триває акція на роздачу гри Doors: Paradox, яка може зацікавити любителів головоломок у жанрі “вийти з кімнати”. Гра має яскравий дизайн і приємний музичний супровід, а також отримала позитивні відгуки від користувачів на платформі Steam. Не пропустіть можливість отримати цю цікаву гру безкоштовно до вечора 7 лютого.”

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *