Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Флагманський телевізор Hisense Vidda подешевшав більш ніж удвічі – Технофан

Компанія Hisense різко знизила ціну на свій флагманський телевізор Hisense Vidda 85V1F-S, який оснащений 85-дюймовим РК-екраном з підтримкою роздільної здатності 4K, розширеного динамічного діапазону HDR10 та частотою оновлення зображення 120 Гц. На момент виходу в Китаї рік тому він коштував 1300 доларів, а тепер його пропонують придбати на честь майбутнього листопадового розпродажу за ціною 610 доларів.

Екран займає 97% площі лицьової панелі, він підтримує функцію динамічного додавання кадрів MEMC для покращення плавності. У світлодіодному підсвічуванні Hisense Vidda 85V1F-S використовується дорогий червоний люмінофор, який, за заявою компанії, збільшує охоплення кольорової гами BT.709 до 130%, що на 30% вище, ніж у звичайного телевізора.

85-дюймовий 4K-телевізор із частотою 120 Гц приблизно за 600 доларів. Флагманський телевізор Hisense Vidda 85V1F-S подешевшав більш ніж удвічі у Китаї
Пристрій оснащений однокристальною системою з чотирма ядрами Cortex-A73 у поєднанні з 3 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Він підтримує дводіапазонний Wi-Fi та підключення зовнішнього жорсткого диска для роботи як хмарного сховища NAS. Пристрій має вбудовані повнодіапазонні динаміки (2 по 18 Вт) та сабвуфер потужністю 25 Вт. Крім того є великий резонатор об’ємом 2,5 л для високоякісного звуку. Він також підтримує подвійне декодування Dolby Atmos, Viper та Dolby+ DTS.

Hisense Vidda 85V1F-S підтримує змінну частоту оновлення (VRR), має інтерфейс HDMI 2.1 і дозволяє підключати PS5, Xbox або інші ігрові консолі та грати в роздільній здатності 4K при 120 Гц.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *