Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Google анонсує перший складаний телефон Pixel Fold — Forbes.ua – Forbes.ua

Google планує представити свій перший складаний телефон Pixel Fold під час заходу Google I/O 2023 наступного тижня, пише The Verge.

Forbes запускає новий проєкт Next250 – список компаній малого та середнього бізнесу, які визначатимуть розвиток України. Запропонуйте компанію до списку за цим посиланням.

Ключові факти

  • Google повідомив, що представить модель 10 травня, не розкривши жодних специфікацій пристрою, але в короткому тизері показав повнорозмірний зовнішній дисплей телефону, що відкривається аналогічно до пристроїв Samsung Galaxy Z Fold. 
  • Панель камери на задній панелі схожа на інші пристрої Pixel, але не так сильно виділяється.
  • У квітні CNBC повідомив, що Pixel Fold буде 5,8-дюймовим телефоном, який розкладається у 7,6-дюймовий планшет. 

скриншот Google

Google анонсує перший складаний телефон Pixel Fold (фото) /Фото 2

скриншот Google

Попередній слайд

Наступний слайд

  • Телефон включатиме процесор Google Tensor G2, матиме «найміцніший шарнір на складному пристрої», а також коштуватиме понад $1700. Остання складана модель Samsung Z Fold 4 була запущена за ціною $1799 .
  • Сторінка в Google Store дає змогу зацікавленим сторонам передплатити отримання додаткової інформації, як тільки вона буде офіційно представлена 10 травня.
  • За даними Engadget, час автономної роботи Pixel Fold може становити до 24 годин при регулярному використанні та до 72 годин з увімкненим режимом екстремальної економії заряду батареї.

Контекст

Світові поставки смартфонів знизилися на 14,6% у річному обчисленні, до 268,6 млн одиниць у першому кварталі, згідно з даними International Data Corporation (IDC). Спад триває вже сьомий квартал поспіль, оскільки ринок продовжує боротися з млявим попитом, інфляцією та макроекономічною невизначеністю. 

Майже всі регіони зазнали двозначного зниження в першому кварталі. У Китаї спостерігалося падіння майже на 12%. Споживачі віддають перевагу подорожам та розвагам, а не купівлі смартфонів. Розвинені ринки, такі як США та Західна Європа, показали кращі результати, ніж інші, зі зниженням на 11,5% та 9,4% відповідно. 

Матеріали по темі

Forbes Ukraine випустив новий номер журналу. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: найкращі роботодавці воєнного часу, 50 лідерок України, дилема необанку Revolut, школа СЕО від Genesis, рекорди ОККО, злет і падіння Айбокс банку, залізна леді ЗСУ та ще понад десять історій.

Source: forbes.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *