Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Google впровадив штучний інтелект у Gmail для Android
Технології

Google впровадив штучний інтелект у Gmail для Android

Google додав функцію чат-бота Gemini до поштового сервісу Gmail для Android

Google оновив свій поштовий сервіс Gmail для смартфонів на операційній системі Android, додавши нову функцію чат-бота Gemini. Ця функція дозволяє користувачам систематизувати свої електронні листи, повідомляє The Verge.

За допомогою чат-бота Gemini AI, користувачі можуть ставити запитання про свою поштову скриньку Gmail. Функція Gmail Q&A, яка раніше була доступна лише у веб-версії Gmail, тепер стала доступна і на мобільних пристроях з операційною системою Android. Вона також буде доступна на системі iOS незабаром.

За допомогою нової функції, користувачі Gmail можуть ставити запитання про свою поштову скриньку, шукати певні деталі у листах, переглядати непрочитані повідомлення, отримувати повідомлення від певного відправника та отримувати резюме листів на певну тему.

Проте, користуватися чат-ботом зможуть лише користувачі з підпискою Google One AI Premium або Google Workspace з застосунками Gemini Business, Enterprise, Education або Education Premium.

Висновок

Оновлення поштового сервісу Gmail включає нову функцію чат-бота Gemini, яка дозволяє користувачам систематизувати їхні електронні листи. Ця функція стала доступною на мобільних пристроях з операційною системою Android і незабаром буде доступна на системі iOS. Щоб користуватися цією функцією, необхідно мати підписку Google One AI Premium або Google Workspace з відповідними застосунками Gemini.

Джерело: The Verge

Джерело: ukrinform.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *