Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

GSC Game World оголосили фінальну дату випуску S.T.A.L.K.E.R. 2

Українські розробники оголосили нову кінцеву дату виходу комп’ютерної гри “S.T.A.L.K.E.R. 2. Серце Чорнобиля” на осінь 2024 року. Цю інформацію було опубліковано в описі нового ролика, який з’явився на YouTube.

Компанія-розробник GSC Game World повідомила, що гра буде доступна для попереднього замовлення і можна буде грати на PC та консолі Xbox Series X/S. Однак, розробники також зазначили, що гра потребує ще деякого доопрацювання з технічного боку. Вони зараз працюють над виправленням недосконалостей, які були виявлені під час тестування гри.

Розробники пояснили, що вони сподівалися випустити гру в 1 кварталі 2024 року, але через масштабні роботи з полішингу і потребу в доопрацюваннях, вони вирішили відкласти вихід гри. Вони обіцяють оприлюднити багато інформації про “S.T.A.L.K.E.R. 2” у 2024 році.

Заголовок: “S.T.A.L.K.E.R. 2. Серце Чорнобиля” вийде на осінь 2024 року, повідомляють українські розробники

Заголовок підзаголовку: Розробники гри пояснили причини відкладення виходу

Цитата автора сайту: “Оцінивши масштаби робіт з полішингу і розуміючи, що не можемо випробовувати ваше терпіння занадто сильно, ми були націлені випустити гру в 1 кварталі 2024 року і працювали над тим, щоб вкластися у встановлені терміни… Немає ніякого способу зробити чергову затримку менш гнітючою, тому ми вирішили чітко пояснити наші причини відкласти гру заради чергової хвилі доопрацювань”

Висновок автора сайту: Українські розробники гри “S.T.A.L.K.E.R. 2. Серце Чорнобиля” оголосили нову дату виходу гри на осінь 2024 року. Вони пояснили, що потребують додаткового часу для доопрацювання гри і обіцяють оприлюднити багато нової інформації про неї у 2024 році.

Джерело: apostrophe.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *