Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Геймплей стратегії Sid Meier’s Civilization VII буде представлений у серпні, випуск гри заплановано на 2025 рік

Анонсовано гру Sid Meier’s Civilization VII з випуском у 2025 році

На конференції Summer Games Fest 2024 було оголошено про анонс гри Sid Meier’s Civilization VII. Вихід гри запланований на 2025 рік, а вже у серпні цього року буде показаний геймплей.

Тизер-трейлер передає настрій та атмосферу гри, але не розкриває її деталей. Відео показує, як кочівники стають каменярами, будуються великі міста, і відбуваються війни. Музика, торгівля, мистецтво, дослідження та промисловість – все це присутнє. Звучить хор. Все це вказує на те, що ми живемо в епоху прогресу. Молоти б’ють, і завдяки вугіллю, бруду та праці народжується електрика. Велике місто. Ракета. І повідомлення: «Дивіться презентацію ігрового процесу цього серпня».

Що відомо про гру Sid Meier’s Civilization VII?

Наразі розробник Firaxis майже нічого не розповів про Civilization 7. Сторінка у Steam також не містить багато деталей.

«Відзначена нагородами франшиза відкриває революційно нову сторінку в історії ігор-стратегій. Sid Meier’s Civilization® VII надасть вам можливість побудувати найбільшу імперію у світі!»

«Станьте одним із безлічі легендарних правителів з глибин історії. Створіть свою цивілізацію, будуйте міста й архітектурні дива, завойовуйте нові землі або налагоджуйте дипломатичні стосунки з іншими цивілізаціями, досягніть процвітання своєї імперії та відкрийте найвіддаленіші куточки світу. А ви зможете побудувати імперію, що витримає випробування часом?»

«Sid Meier’s Civilization® VII — це 4X гра-стратегія, розроблена легендарною командою Firaxis Games, що створила франшизи Civilization та XCOM».

Минуло вісім років після випуску Civilization 6 та 14 років після Civilization 5. Фанати з нетерпінням чекають нововведень, які підготувала Firaxis для гри.

Висновок

Анонс гри Sid Meier’s Civilization VII на конференції Summer Games Fest 2024 став приємним сюрпризом для фанатів серії. Вихід гри запланований на 2025 рік, а демонстрація геймплею відбудеться у серпні цього року. Деталей про гру наразі невелико, але очікування серед фанатів великі. Sid Meier’s Civilization VII обіцяє стати революційною грою-стратегією, де гравці зможуть побудувати величезну імперію та випробувати свої навички управління цивілізацією.

«Sid Meier’s Civilization VII надасть вам можливість побудувати найбільшу імперію у світі!» – PC Gamer

Джерело: itc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *