Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Кілька причин придбати оновлені Airpods 2 – Конотоп.City – Конотоп.City

Airpods – унікальні аксесуари для apple. Основна перевага у хорошому шумопоглинанні, відмінній чутності та великій кількості додаткових функцій. Саме додаткові функції навушників істотно відрізняють їх від схожих моделей інших виробників. Як і будь-які інші пристрої від apple, airpods – товари преміум-класу, у яких все продумано до дрібниць. Це стосується ергономічної форми, яку дуже зручно використати.

Огляд характеристик Airpods 2

Навушники Airpods 2 доповнені рядом функцій, які дозволяють їх віднести до розумної техніки. При піднесенні руки до навушників, вони припиняють працювати, а музика вимикається. Це можливо завдяки наявності спеціальних датчиків з тильного боку пристрою. Час зарядки airpods зовсім невеликий, є можливість включення режиму економії. Можна заощадити заряд акумулятора, вимкнувши один із навушників.

У кожному із навушників вбудований мікрофон. Тому можна розмовляти, використовуючи лише один навушник. Пристрої мають голосовий помічник siri, який може самостійно, без вилучення смартфона і сумки, виконувати певний перелік завдань. Таким чином, з використанням помічника siri, можна ввімкнути музику, переключити радіо, зробити тихіше. Голосовий помічник дозволяє не діставати iPhone із сумки. Достатньо подати запит на дзвінок абоненту.

Переваги сучасних Airpods 2

Цифра 2 означає, що це пристрій нового покоління, який виготовлений з урахуванням усіх побажань клієнтів.

Переваги Airpods 2:

  • Основна особливість у водонепроникності, а також у простоті з’єднання абсолютно з усіма пристроями від Apple.
  • Навушники можна підключити до годинника, планшета або ноутбука. Навушники невеликого розміру, що не подобається великій кількості користувачів. Маленький розмір сприяє швидкій втраті пристрою. Загубити один навушник досить просто.
  • У футлярі, в якому навушники стоять на зарядці, вони тримаються за допомогою магнітів. Тому діставати навушники із футляра досить складно.

Багато користувачів відзначають недостатнє шумопоглинання. Тому при використанні таких пристроїв чути абсолютно все, що відбувається зовні. Однак форма та відсутність силіконових ущільнювачів мають на увазі погане шумопоглинання. Звук у навушниках дуже якісний, краще за аналогічні моделі інших виробників. Звичайно, повністю насолодитися басами та тонкощами музики у невеликих навушниках не вийде, але це одна з найкращих мініатюрних моделей на ринку.

Щодо мікрофона, то порівнюючи зі звичайною розмовою телефоном, різниці взагалі ніякої не відчувається. Якщо ж записувати голосове повідомлення, то тут звичайно потрапляє вже менше шумів і звук, небагато, але все ж таки чистіше. AirPods використовують для запису відео-блогів.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *