Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Microsoft оновила безплатну версію Copilot до GPT-4 Turbo: чому це важливо?

Безкоштовна версія Microsoft Copilot вже давно має функції, яких немає у безкоштовній версії ChatGPT, зокрема, вона має більш вдосконалену мовну модель (LLM), підсумки та доступ до Інтернету. Тепер Copilot отримав ще одне оновлення – більш просунуту версію GPT-4.

Про це повідомив генеральний директор відділу реклами та вебсервісів Microsoft у своєму дописі. Він уточнив, що GPT 4-Turbo замінив GPT-4 у безкоштовній версії Copilot. Користувачі Copilot Pro все ще матимуть можливість перемикатися між GPT-4 і GPT-4 Turbo, пише ZDNET.

GPT-4 Turbo має кілька оновлень порівняно з GPT-4, включаючи 128 000 токенів (кількість тексту, яку модель може обробити, щоб згенерувати відповідь), що в чотири рази більше, ніж у GPT-4. Крім того, йому відомо про події аж до грудня 2023 року.

Раніше GPT-4 Turbo був доступний лише розробникам через OpenAI API або передплатникам Copilot Pro за $20 на місяць. Це оновлення дозволяє користувачам спробувати найвдосконаленішу модель OpenAI безкоштовно.

Як скористатися GPT-4 Turbo в Copilot:
1. Перейти на вебсайт Microsoft Copilot.
2. У верхньому правому куті натиснути “Вхід”.
3. Увійти у свій обліковий запис Microsoft (або створити його).
4. Вибрати “Креативніше” або “Точніше” у розділі “Виберіть стиль розмови”.

Це автоматично увімкне GPT-4 Turbo у фоновому режимі в Copilot, який наразі вважається одним із найкращих чатботів зі штучним інтелектом.

Крім цього, нещодавно Microsoft також додала можливість створювати власні GPT в Copilot. Це означає, що коли користувач навчить його серії підказок, які вважає корисними для певного завдання, він зможе зберегти їх для використання в майбутньому без необхідності щоразу виконувати навчальну роботу.

“Це оновлення дозволяє користувачам спробувати найдосконалішу модель OpenAI безкоштовно”, – повідомляє автор сайту.

Висновок автора сайту: “GPT-4 Turbo в Copilot – це значний крок уперед для безкоштовної версії цього інструменту, що дозволяє користувачам отримати доступ до найсучаснішої мовної моделі безкоштовно. Це дає можливість використовувати потужні інструменти штучного інтелекту для розв’язання різних завдань та отримання якісних результатів”.

Джерело: dev.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *