Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Назано 7 смартфонів, які вийдуть уже у вересні – iTechua – новини IT технологій

Найближчими тижнями очікується кілька запусків смартфонів. Вже є понад п’ять брендів, які запланували свої презентації на різні дати вересня. Але окрім того, що ми тепер знаємо офіційні дати запуску новинок, ми також можемо сказати про них щось цікаве з того, що відомо зараз. Це особливості та характеристики, багато з яких пояснюють, коли чекати на новинку і чи варто вона уваги. Для себе я вирішив, що всі наведені нижче моделі варті уваги. Власне тому вони й потрапили в добірку. А цікаві вони вам чи ні, ми обговоримо у коментарях.

Sony Xperia 5 IV – перший смартфон вересня

Sony запланувала запуск цього телефону вже на 1 вересня в рамках IFA 2022. Очікується, що компанія анонсує Xperia 5 IV – четверте покоління компактного флагманського смартфона. Щоправда, про нього відомо небагато, за винятком того, що воно поставлятиметься з 6-дюймовим дисплеєм, роз’ємом для навушників 3,5 мм , портом USB Type-C, WiFi 6 та NFC. Це буде перший серйозний смартфон представлений у вересні.

Poco серії M5 – телефон з новим процесором

Було підтверджено, що серія Poco M5 дебютує 5 вересня на кількох ринках. Модельний ряд складається з двох моделей, а саме: Poco M5 та Poco M5s. Останній являтиме собою Redmi Note 10S, але з іншою назвою. Хоча деякі зміни теж будуть, але детальніше про них краще поговорити після презентації.

Зважаючи на те, що M5 буде новим телефоном на базі чіпсету MediaTek Helio G99 , можна сміливо сказати, що його очікування дуже хвилююче. Цікаво, що він буде представляти і як поведеться в реальному житті.

Huawei Mate 50 – новий флагманський Huawei

Цей телефон ми чекали вже кілька років, і ось час настав. Серія Huawei Mate 50 офіційно надійде у продаж 6 вересня в Китаї. Усього очікується чотири телефони, такі як: Mate 50, Mate 50 Pro, Porsche Design Mate 50 RS та Mate 50e.

Кажуть, що перші три моделі працюють на Qualcomm Snapdragon 888 . У зв’язку із санкціями, під якими знаходиться компанія, всі моделі будуть обмежені можливістю підключення 4G. Втім, якщо ви захочете купити цей телефон у Росії, для вас це не буде мати великого значення, тому що мережі 5G у нас досі до ладу так і не з’явилися.

На відміну від попередніх років, витоку інформації про продукти Huawei стали рідкістю. Тому про преміальні смартфони наступного покоління від компанії відомо небагато.

iPhone 14 – коли вийде новий iPhone

Apple вже запланувала захід. Презентація iPhone 14 пройде 7 вересня. Очікується, що компанія представить чотири нові моделі, а саме: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Ходять чутки, що нова модель Max замінить Mini. Крім того, кажуть, що тільки Pro та Pro Max привносять більше покращень. Швидше за все вони навіть отримають отвір в екрані для камери замість чубчика. Працюватиме новинка під керуванням нового процесора A16 Bionic. Також вона отримає покращену надширококутну камеру та 48 Мп основну камеру. Це тільки деякі з покращень. Точнішу інформацію ми отримаємо вже за тиждень.

Motorola Edge 30 – новий смартфон Моторола

Motorola натякає на запуск нових смартфонів серії Edge 8 вересня на кількох ринках. Спочатку очікувалися лише Edge 30 Ultra та Edge 30 Fusion. Тепер, згідно з новим витоком, цей дует супроводжуватиметься ще й Edge 30 Neo.

Сказати про них щось певне поки не можна, але Edge 30 Ultra та Edge 30 Fusion не є міжнародними варіантами Moto X30 Pro та Moto S30 Pro, що продаються у Китаї. А Edge 30 Neo взагалі буде новим телефоном компанії.

Oppo A17K, A57e и A77s — новинки від Oppo

Очікується, що Oppo A17K стане наступником Oppo A16K. Про телефон відомо небагато, за винятком того, що це буде смартфон тільки за допомогою 4G. Він може постачатися з дисплеєм HD+ (LCD), чипсетом MediaTek або UNISOC, з однією або двома камерами. Також у нього буде велика батарея.

Крім того, передбачається, що Oppo A57e є варіантом Oppo A57. Точно невідомо, чим він відрізнятиметься від оригінальної моделі. Ми можемо очікувати, що його буде оснащено великим дисплеєм, величезною батареєю, системою з однією або двома камерами та іншими нововведеннями.

Oppo A77s, своєю чергою, стане варіацією Oppo A77. Наразі ми знаємо про нього лише дві речі. Пристрій буде оснащений батареєю ємністю 5000 мАг і підтримуватиме провідну зарядку потужністю 33 Вт .

Xiaomi серії 12T – яким він буде

Серія Xiaomi 12T з’являється в новинах вже дуже давно. Проте компанія поки не розкриває дату запуску. Як і попередники, лінійка, швидше за все, постане перед публікою у вересні.

Згідно з повідомленнями, Xiaomi 12T Pro буде модифікованим Redmi K50 Ultra з 200-мегапіксельною основною камерою на основі модуля Samsung ISOCELL HP1. З іншого боку, за чутками, базовий Xiaomi 12T буде оснащений процесором MediaTek Dimensity 8100 Ultra та основною камерою на 108 Мп.

Який телефон найбільше чекаєте на Ви?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *