Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Названо найкращі TWS-навушники для Android смартфонів – iTechua – новини IT технологій

Очевидно, що партнерство Huawei з Devialet не пройшло даремно, і разом інженери змогли налаштувати звучання так, щоб з перших секунд ви розуміли, що не даремно витратили гроші. Щоправда, перехід від першого покоління до другого буде не таким помітним як від багатьох інших навушників до цих.

Насамперед за якість звуку відповідає система Dual Sound, що складається з 11-мм динамічного драйвера з чотирма магнітами та окремого драйвера з плоскою діафрагмою УВЧ. Зазвичай, ці елементи знаходяться в одному модулі, але Huawei вдалося розділити їх. Компанія запевняє, що такий підхід забезпечує більш чисте звучання і таку заяву легко повірити.

Huawei FreeBuds Pro 2 забезпечують найглибший бас, який ми колись чули від таких маленьких навушників, а також чистий вокал. Якщо ви користуєтеся AI Life, вам буде запропоновано чотири ключові звукові ефекти, які є пресетами еквалайзера. Можливо, ви знайдете серед них щось для себе. А якщо ні, можна налаштувати власний варіант відповідно до особистих уподобань.

Кожен навушник має три мікрофони — два зовнішні, спрямовані до рота, і третій, який знаходиться всередині і бере участь у роботі системи шумоподавлення. Усього варіантів боротьби із зовнішніми шумами три: прозорість, яка посилює навколишні шуми, сильне шумозаглушення та ”вимкнено”.

Як довго працюють бездротові навушники

Компанія стверджує, що у максимальному режимі шумозаглушення система працює ефективніше, ніж у першому поколінні навушників. Суб’єктивно, різниця справді є. Але окремої уваги, як на мене, заслуговує на те, що шумозаглушення цих навушників дуже м’яке. Немає того ефекту, що давить, який є в деяких інших моделях.

Кейс Freebuds Pro 2 має акумулятор ємністю 580 мАг, а кожен навушник отримав по 55 мАг. У реальному житті за середньої гучності ви отримаєте приблизно 3,5-4 години роботи при включеному шумоподавленні і 5,5-6 годин, якщо шумозаглушення вимкнено. Повністю зарядити навушники від кейсу можна приблизно за 40-45 хвилин, а кейс заряджається трохи довше, ніж за годину. Правда, тільки в тому випадку, якщо всередині немає навушників або повністю заряджені. Якщо їх теж треба зарядити, то часу буде потрібно трохи більше.

При використанні бездротової зарядки час заряджання кейсу збільшується приблизно до 2,5-3 годин. Але швидкість не є сильною стороною бездротової зарядки.

Чи варто купувати Huawei FreeBuds Pro 2

У результаті я можу сказати, що компанія Huawei справді постаралася і випустила круті навушники, які вийшли вчасно. Добре, що нам не намагалися викотити навушники вже за рік, а взяли час на більш істотні зміни.

На виході ми отримуємо пристойний дизайн, відмінний звук, зручне керування та тривалий час роботи. Навіть шарнір зовсім не люфтить, на відміну, наприклад, AirPods Pro. Якщо мене запитають, які TWS-навушники можна назвати найкращими на сьогоднішній день, я сміливо пораджу купити саме Huawei FreeBuds Pro 2. Звісно, ​​якщо ви розраховували витратити на навушники приблизно 7 000 гривень. Саме стільки в середньому коштують навушники в Україні.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *