Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Новини про Palworld: Пікачу, Еш, Джессі та Команда R приєднуються до гри

У Palworld з’явилися покемони: Пікачу працює кайлом, Еш – гравець, Джессі – бос

У популярній грі Palworld, яку називають “Покемони з пушками”, з’явилися класичні покемони та їхні володарі. У новому моді для гри, який знаходиться у стадії розробки, Еш стає гравцем, Джессі з Команди R – маленьким босом гри, а Пікачу використовує кайло для видобування каменів. Також у грі з’являться інші покемони з класичного аніме-серіалу. Автори опублікували трейлер моду.

Геймплей Palworld

Геймплей Palworld порівнюють з такими іграми, як Fortnite або The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Але найбільше гра нагадує покемонів завдяки різноманітним створінням, які називаються Pals. Мод, який додає справжніх покемонів, ще не опублікований, але ютюбер Toasted Shoes вже показав тизер, що демонструє гру з модом. Детальне відео очікується 23 січня.

Мод з покемонами

Мод перетворює всіх створінь Palworld на еквіваленти з Pokémon. У трейлері можна побачити, як Еш полює на дикого Тортерру, Пікачу допомагає будувати фортеці та працює разом зі своїми друзями Броком і Місті. Навіть Джессі з Team Rocket стала раннім босом.

Популярність гри

Це не перший раз, коли улюблені персонажі Pokémon з’являються у інших іграх. Проте Palworld вже набрав популярність, навіть без покемонів, розійшовшись накладом понад 4 млн копій та випередивши Cyberpunk 2077 за піковим онлайном в Steam. Гра також увійшла до топ-5 найпопулярніших ігор.

Висновок

Palworld з покемонами став популярною грою, яка привертає увагу шанувальників Pokémon. Мод, що додає справжніх покемонів, викликав багато зацікавлення серед геймерів. Очікується, що гра з модом стане ще більш популярною після виходу детального відео 23 січня.

Хайпова Palworld за три дні розійшлася накладом понад 4 млн копій — вона обійшла Cyberpunk 2077 за піковим онлайном в Steam і увійшла до топ-5

Джерело: itc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *