Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Офіційно представлений крутий смартфон для бідних Realme C67 4G

Михайло Федоров розповів про нові сервіси, які незабаром запустять у додатку «Дія».

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що нові сервіси в додатку будуть представлені 19 грудня на першому «Дія.Саміті».

За його словами, очікується як і оновлення сервісів, так і впровадження нових.

Зокрема, оновиться сервіс з реєстрації ФОП.

Сьогодні це автоматична послуга із закриття ФОП, але ми також додали автоматичне оновлення даних про ФОП. Тобто у “Дії” в кілька кліків можна буде змінити прізвище, кведи або контактну інформацію. Це відбуватиметься автоматично без участі реєстратора. Тобто сервіс стає повністю автоматизованим“, – зазначив Федоров.

Послуги для моряків

У додатку “Дія” також модернізують процес отримання кваліфікаційних документів. Зокрема, розширюється перелік звань, на які моряки можуть подати документи. Також цей сервіс зроблений для того, щоб побороти корупцію, яка була впродовж багатьох років в цій структурі.

Мапа укриттів та пунктів незламності

Ця послуга уже працює в “Дії”, але вона буде оновлена. В додатку не тільки можна побачити де знаходяться пункти незламності, а в якому вони стані, чим забезпечені, подивитися фотографії та залишити коментар. Оскільки зима тільки почалася, на жаль, я думаю, що це буде актуально, – зазначив Федоров.

“єПідприємець”

Це комплексна послуга в рамках Національної антикорупційної стратегії, розробленої НАЗК. Сервіс об’єднує вісім послуг для бізнесу і дозволяє отримувати їх за однією заявою. Йдеться не лише про реєстрацію бізнесу, а й про паралельне отримання додаткових послуг, необхідних для цього конкретного бізнесу, без використання інших веб-сайтів чи офлайн-агенцій.

Перереєстрація авто в “Дії”

Послуга запускається спільно з МВС. Вона позбавляє центри МВС монополії на купівлю та продаж автомобілів і дозволить людям купувати та продавати автомобілі на приватній основі.

Михайло Федоров також додав, що в “Дії” оновиться дизайн.

Після запуск нових сервісів, потрібно оновити дизайн, щоб він був більш зручнішим для українців – підсумував Міністр

Раніше ми розповідали, що у застосунку “Дія” українцям пропонують обрати фіналіста Нацвідбору на Євробачення-2024.

Джерело: tehnofan.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *