Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Огляд того, що було показано на Nintendo Direct

На останній презентації Nintendo Direct японська компанія представила нові частини своїх основних франшиз. Серед них були довгоочікуване продовження Metroid Prime та багато інших цікавих ігор.

Metroid Prime 4: Beyond
У четвертій частині 3D-метроідванії головною героїнею буде Самус Аран. Трейлер демонструє вражаючу графіку, яка виглядає дуже гарно на Nintendo Switch. Це велика подія для фанатів серії, оскільки перший анонс гри був зроблений ще у 2017 році, і після цього тривала довга тиша. Очікується, що гра вийде у 2025 році.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
У першій частині найвідомішої франшизи Nintendo головним героєм буде сама принцеса Зельда. Гра наслідує The Legend of Zelda: Link’s Awakening і передає атмосферу старих частин серії. Вихід гри запланований на 26 вересня 2024 року.

Mario & Luigi: Brothership
Головний маскот компанії, Маріо, також отримає нову гру. Mario & Luigi: Brothership буде пригодницькою рольовою грою з покроковими боями та дослідженням локацій. Вона вийде 7 листопада 2024 року.

Donkey Kong Country Returns HD
Цього року Nintendo представить ремастер гри Donkey Kong Country Returns, яка вийшла у 2010 році на Nintendo Wii. Гра відноситься до жанру платформерів. Вихід гри запланований на 16 січня 2025 року.

DRAGON QUEST I-III HD-2D Remake
Класичні jRPG повертаються на Nintendo Switch у відреставрованому вигляді. Гра виглядає дуже цікаво і буде доступна для гравців.

Крім цього, на консолі Nintendo з’являться інші цікаві ігри, такі як Darkest Dungeon II, LEGO Horizon Adventures, Ace Attorney Investigations Collection, Luigi’s Mansion: Dark Moon, MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection та Stray.

Загалом, Nintendo Direct була дуже успішною, і компанія представила багато цікавих ігор для своїх фанатів. Очікуємо з нетерпінням вихід цих ігор і сподіваємося на їх високу якість.

“Nintendo Direct була повна цікавих анонсів і новин для фанатів Nintendo. Ми не можемо дочекатися виходу цих ігор і сподіваємося, що вони виправдають наші очікування”, – зазначив автор сайту.

Висновок:
Nintendo Direct була успішною презентацією, на якій було представлено багато нових ігор для Nintendo Switch. Фанати серій Metroid Prime, The Legend of Zelda, Mario & Luigi та Donkey Kong матимуть можливість насолодитися продовженнями своїх улюблених ігор. Крім того, на консолі з’являться і інші цікаві проекти. Очікуємо з нетерпінням виходу цих ігор і сподіваємося, що вони стануть ще одними яскравими представниками світу відеоігор.

Джерело: mezha.media

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *