Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Презентовано офіційний трейлер гри «S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl» від розробників, реліз якої запланований на 2024 рік.
Технології

Презентовано офіційний трейлер гри «S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl» від розробників, реліз якої запланований на 2024 рік.

Розробники гри “S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl” презентували офіційний трейлер гри, реліз якої запланований на 2024 рік. Українська компанія GSC Game World вперше представила гру у 2018 році, але дату виходу кілька разів переносила. Новий трейлер був опублікований на ютуб-каналі компанії. Гра відбувається в зоні відчуження Чорнобильської АЕС, де сталкери шукають фантастичні артефакти, але зіштовхуються з мутантами та аномаліями. “S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl” поєднує елементи шутера від першої особи, survival horror і immersive sim. Гра буде доступна для ПК і Xbox Series X|S у першому кварталі 2024 року. Розробники раніше переносили дату релізу з різних причин, включаючи вторгнення Росії в Україну. У березні 2023 російські хакери вимагали від GSC Game World змінити своє ставлення до гравців з Білорусі та Росії, але розробники відкинули ці погрози. У грудні 2022 року загинув один із розробників гри “S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky”. “S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl” рекомендується для гравців старше 17 років.

Цитата автора сайту: “Подивись навколо! Наче та ж стара і знайома Зона, на перший погляд… Заклякла в часі, але завжди в метаморфозі, готова приголомшити у найнесподіваніший момент. Не дай їй ошукати себе: Вона добряче змінилася з часів останніх пригод. І щоб вижити, сталкер має зробити те ж саме! Новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля — “Болти та кулі”, в допомогу приготуванням до майбутньої пригоди”.

Висновок автора сайту: “S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl” – очікувана гра, яка поєднує різні жанри і пропонує гравцям унікальний досвід. Реліз гри запланований на 2024 рік, і фанати серії не можуть дочекатися, щоб побачити, як Зона змінилася і які нові пригоди чекають на них.

Джерело: ms.detector.media

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *