Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Samsung Galaxy S24 smartphones to eliminate one of the most important advantages of iPhone

Samsung оголосила, що майбутні флагмани Galaxy S24, S24+ і S24 Ultra отримають оновлення програмного забезпечення протягом семи років, а не п’ять, як раніше. Ця новина нівелює одну з переваг iPhone над смартфонами Android – тривалу підтримку програмного забезпечення. За даними Android Headlines, всі три моделі Galaxy S24 будуть оновлюватися до 2031 року, коли вийде Android 21.

Така ж політика підтримки програмного забезпечення використовується Google для смартфонів Pixel 8 і Pixel 8 Pro. Наразі жоден виробник Android-смартфонів не пропонує семирічну підтримку на ринку.

Apple зазвичай оновлює свої iPhone щонайменше протягом 5 років. Наприклад, iPhone XS, XS Max і XR, випущені в 2018 році, отримали оновлення до свіжої iOS 17. Але iPhone 8 і iPhone X були актуальними шість років – Apple припинила їх підтримку в 2023 році. Варто відзначити, що компанія стабільно випускає патчі безпеки iOS навіть для 10-річних айфонів.

Презентація серії Samsung Galaxy S24 запланована на 17 січня 2024 року. Вже за тиждень до анонсу стали відомі характеристики, дизайн і навіть європейські ціни. Однак, виявилося, що версії S24 і S24 Plus для Європи отримають процесор Exynos 2400, який слабший за конкурентів від Qualcomm.

У висновку можна сказати, що Samsung збирається надати своїм користувачам тривалу підтримку програмного забезпечення, що робить їх флагмани конкурентоспроможними на ринку. За словами автора сайту: “Ця новина свідчить про зростаючу конкуренцію між Samsung і Apple у сегменті флагманських смартфонів і показує, що Samsung серйозно ставиться до потреб своїх користувачів”.

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *