Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

SpaceX Falcon Heavy successfully launches satellite for solar storm tracking

Falcon Heavy, одна з найпотужніших ракет у світі, створена компанією SpaceX, успішно запустила новий американський супутник на орбіту. Цей супутник призначений для допомоги синоптикам у відстеженні потужних сонячних бурь.

Запуск ракети відбувся з Космічного центру Кеннеді у Флориді о 17:26 за місцевим часом. Ракета Falcon Heavy складається з трьох модифікованих ядер Falcon. Супутник GOES-U був успішно виведений на орбіту близько 22:00 за нью-йоркським часом, повідомляє SpaceX.

На орбіті Землі на відстані близько 35 700 кілометрів супутник буде використовувати компактний коронограф для відстеження сонячних бурь, ураганів, блискавок, проведення атмосферних вимірювань і зйомок Землі.

GOES-U є четвертим і останнім супутником у серії супутників Національного управління океанічних і атмосферних досліджень NOAA та NASA.

Заголовок: Falcon Heavy SpaceX запустила новий американський супутник для стеження за сонячними бурями

Цитата автора: “Ракета Falcon Heavy компанії SpaceX успішно запустила новий супутник, який допоможе синоптикам стежити за потужними сонячними бурями.”

Висновок автора: Запуск ракети Falcon Heavy компанії SpaceX знову підтверджує їх лідерство в космічній галузі. Цей успішний запуск дозволить синоптикам більш точно прогнозувати сонячні бурі і забезпечить надійну інформацію для захисту нашої планети.

Джерело: epravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *