Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Тепер не тільки Android. Microsoft додала у Windows 11 повноцінну синхронізацію з iPhone – ITC.ua – ITC

Після обмеженого тестування, яке стартувало наприкінці лютого, Microsoft почала розгортати підтримку iPhone у програмі для синхронізації комп’ютера та смартфона Phone Link. Синхронізація ПК із пристроями Android у тій чи іншій формі працює з 2015 року, до середини травня таку можливість отримають усі користувачі iOS та Windows 11.

Курс

Мікросервісна архітектура

man

Найшвидший спосіб відкрити Phone Link – набрати у пошуку “зв’язок зі смартфоном” (просто почати набирати слово “смартфон”). Користувачі, для яких нова можливість доступна, побачать у програмі опцію синхронізації з iPhone. Можливо, це станеться після її оновлення, яке розпочнеться під час запуску. Відповідний пункт може бути виділений сірим і мати значок, що означає швидкий запуск функції.

Синхронізація Windows 11 з iPhone має деякі обмеження (з боку iOS, за словами Microsoft): не підтримується надсилання фото та відео з комп’ютера та групові повідомлення. Крім того, програма працює за принципом сеансу – перед використанням iPhone та ПК потрібно програмно з’єднати одне з одним.

Для використання Phone Link разом з iPhone знадобиться версія iOS 14 або вище, ПК з Windows 11 та з’єднання Bluetooth. Синхронізація не працює з iPadOS або macOS, також можливі регіональні обмеження.

Intel анонсувала Unison — платформу спільної роботи пристроїв на Windows 11, Android та iOS

Джерела: Microsoft, Engadget

Source: itc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *