Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Трансформери серед нас. Ігровий ноутбук/планшет ROG Flow X16 з16-дюймовим дисплеєм – Економічна правда

Різдво, Новий рік. Найкращий час для подарунків. Для себе чи близьких. І саме зараз в Україні стартував продаж нового ігрового ноутбука-трансформера ROG Flow X16. 

Швидкий, стильний, потужний. Він підійде і для сучасних ігор, і для роботи з мультимедіа, і просто для задоволення. ROG Flow X16 — універсальний пристрій із 16-дюймовим сенсорним дисплеєм. Крім цього, дисплей можна розгортати на 360 градусів і тоді ноутбук перетворюється на великий планшет.

ASUS

Неймовірний дисплей

16 дюймів, співвідношення сторін 16:10. Це — дисплей ROG Nebula формату WQXGA (2560 x 1600). Якщо ви не лише граєте, а й працюєте з графікою, можливість відтворювати 100% відтінків простору DCI-P3, буде величезною перевагою. Кожен дисплей налаштовується таким чином, щоб кольори на них точно відповідали стандартам Pantone. Додамо до цього частоту оновлення 165 Гц, час відгуку 3 мс, підтримку технології Adaptive Sync та захисне скло Corning Gorilla Glass. Ігри, робота – не важливо. Ідеальний досвід гарантовано.

 

ASUS

Потужність та швидкість

Портативність і потужність – це саме про ROG Flow X16. У своїй максимальній конфігурації 16-дюймовий ноутбук-трансформер оснащений процесором AMD Ryzen 9 6900HS і відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti. Ліміт потужності графічного процесора — 125 Вт (з технологією Dynamic Boost), ROG Flow X16 здатний скласти конкуренцію значно важчим та громіздким ігровим пристроям. На ROG Flow X16 можна встановити до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5-4800 МГц. Слоти SO-DIMM розташовані у зручному доступі. Твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe 4.0 підтримує до 2 ТБ. Крім того, ROG Flow X16 має ще один слот M.2 для додаткового SSD. Тож питання про те, де зберігати всі медіафайли турбувати вже не буде.

 

ASUS

ROG Flow X16 вже достатньо потужний і для роботи, і для найсучасніших ігор. Разом з тим у нього є можливість ще збільшити FPS в іграх. Для цього достатньо підключити зовнішню відеокарту XG Mobile. Це дозволить отримати ще більш вражаючу графіку та додаткові порти для підключення периферії. Зараз в Україні доступна конфігурація ноутбука, до складу якої входить XG Mobile нового покоління з відеокартою AMD Radeon RX 6850M XT з 12 гігабайтами відеопам’яті GDDR6. Також підтримуються зовнішні відеокарти ROG XG Mobile старіших поколінь.

 

ASUS

Стиль та мультизадачність

ROG Flow X16 — це універсальний пристрій. Ноутбук і мишка – все, що потрібно для запуску найпросунутіших ігор. Клавіатура ROG Flow X16, як і інші ноутбуки виробництва ROG, мають незалежну обробку натискання кожної клавіші, хід клавіш 1,7 мм. Сенсорний екран дозволяє зручно керувати мобільними іграми та працювати з графікою у режимі планшета. До ROG Flow X16 також легко підключити бездротові контролери, які дозволяють отримати нові враження від ігор.

Дизайн корпусу ноутбука виконаний у стилістиці гравітаційних хвиль. Це не тільки загадково, а й дуже практично – так його легше тримати в руках у будь-яких умовах. Навіть якщо гравітаційні хвилі будуть особливо сильні.

 

ASUS

Легкий помічник

ROG Flow X16 легко носити із собою в рюкзаку або у сумці для ноутбука. При діагоналі 16 дюймів він важить 2,1 кг, тож за жодних умов тягарем він не буде.

 

ASUS

Дізнайтеся більше про ROG Flow X16:
Суперпотужний. Суперуніверсальний. 

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *