Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Запрошуємо школярів на онлайн-зустріч з Брюсом Каллоу, колишнім консультантом астронавта NASA, для вивчення екзопланет

Брюс Каллоу проведе безкоштовну онлайн-зустріч з популяризації науки

6 червня відбудеться безкоштовна онлайн-зустріч з Брюсом Каллоу, канадським популяризатором науки, який співпрацював із NASA. Подію організовує ГО “Смарт освіта”.

Онлайн-зустріч розпочнеться 6 червня о 18:00 за Києвом. Щоб приєднатися, перейдіть за цим посиланням: [посилання]. Пароль для доступу – smart.

Звертаємо вашу увагу, що максимальна кількість учасників – 100 осіб. Вік учасників – від 12 до 18 років. Мова зустрічі – англійська (мінімальний рівень – В1).

Брюс Каллоу – канадський експерт і популяризатор науки, який відомий своєю просвітницькою діяльністю в галузі космічної освіти. Він співпрацював з відомим астронавтом НАСА, доктором Франкліном Чангом Діасом, який здійснив 7 польотів у космос.

На зустрічі Брюс Каллоу розповість про екзопланети – планети за межами нашої Сонячної системи, які обертаються навколо зірок. Він також розповість про проєкт NASA Planet Hunters TESS та способи знаходження сигналів від орбітальних екзопланет. Учасники зможуть дізнатися, чим планети в інших системах відрізняються від Землі.

Зустріч проводиться у межах проєкту “Україна розмовляє англійською” і організовується ГО “Смарт освіта” у партнерстві з ГО “Classrooms Without Walls”.

“Україна розмовляє англійською”: розклад на 3 – 8 червня.

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”.

Цитата автора сайту: “Брюс Каллоу – відомий популяризатор науки, який привертає увагу до космічної освіти та розширює горизонти учнів і учениць. Його онлайн-зустріч буде цікавою та корисною для всіх, хто цікавиться космосом та науковими дослідженнями”.

Висновок автора сайту: Брюс Каллоу – це відомий експерт і популяризатор науки, який має багатий досвід співпраці з NASA. Його онлайн-зустріч буде чудовою можливістю для учасників дізнатися більше про екзопланети та космічні дослідження.

Джерело: nus.org.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *