Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Україна

Армія РФ запустила “шахеди” на південь України| 3 грудня| Еспресо

Про це повідомляють Повітряні сили.

“Увага! Зафіксовано запуск  ворожих ударних БПЛА з Криму! Слідкуйте за нашими повідомленнями та не ігноруйте сигнали повітряної тривоги”, – йдеться у повідомленні.

У Повітряних силах зауважили, що станом на 22:00 ворожі БПЛА перебувають у Кіровоградській області та рухаються у напрямку Кропивницького.

Натомість Сили оборони півдня написали, що шахеди летять у напрямку Вінницької області: “Увага! Дрони типу Shahed-131/136 з Кіровоградщини йдуть на Вінниччину. Будьте уважні! Стежте за попередженнями про небезпеку”.

Тим часом одна група БПЛА рухалася на Дніпропетровщині, в районі Павлограду. Ще БПЛА перебували у Запорізькій області.

У Повітряних силах повідомили, що станом на 23:19 одна група “шахедів” перебуває на півдні Вінниччини – курсом на захід. Ще дві групи БПЛА на півночі Миколаївщини рухаються на північ.
Група дронів на Дніпропетровщині – поблизу Павлограда. Та ворожі безпілотники на Херсонщині й Черкащині.

О 23:40 стало відомо про нову групу “шахедів”, яка зайшла через Херсонську область, в напрямку Миколаївщини. Тим часом БПЛА ворога на межі Черкаської, Вінницької та Київської областей.

“Шахеди” на півдні  Житомирщини! Рухаються на північ!” – написали у Повітряних силах.

Крім цього, ворожі безпілотники рухалися в бік Старокостянтинова.

Станом на 00:25 повітряна тривога була оголошена у Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Запорізькій, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаській, Харківській, Хмельницькій та Житомирській областях. 

Новина доповнюватиметься…

Source: espreso.tv

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *