Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Україна

Генерал, ймовірно, був на борту знищених літаків РФ – Данілов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, Олексій Данілов, заявив, що поки немає точних даних про те, чи був на борту знищених українськими військовими літаків російський генерал. Він наголосив, що інформація про присутність генерала потребує уточнення.

За попередніми даними, один з ворожих генералів летів на одному з літаків РФ, які були знищені Україною на цьому тижні. Проте, Данілов підкреслив, що ця інформація ще не є повністю достовірною.

У своєму інтерв’ю Данілов також відповів на запитання щодо причетності американських винищувачів F-16 до атак на російські літаки. Він заперечив чутки, поширювані Росією, про те, що Україна використовує F-16 для таких атак.

Данілов зазначив, що наразі на територіях ворога виють через поразку, завдану українськими військовими. Він також заявив, що коли Збройні сили України отримають F-16, окупанти не знатимуть, куди дітися.

Заголовок статті: “Україна ліквідацією літаків РФ могла знищити генерала, каже Данілов”

Цитата автора сайту: “Що вони (літаки – УНІАН) базувалися саме на тому аеродромі, з якого періодично вилітають ці бомбардувальники, які нищать наших дітей та інфраструктуру. Однак наголошу ще раз, що треба мати уточнення цієї інформації” – Олексій Данілов.

Висновок автора сайту: Україна може бути причетною до знищення генерала, якщо ці дані підтвердяться. Однак, поки немає достовірної інформації про присутність генерала на борту літака.

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *