Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Україна

Унаслідок ракетної атаки на Павлоград на Дніпропетровщині постраждали 34 людини, серед них діти – Еспресо

Про це розповів голова ОВА Сергій Лисак.

“Уже 34 постраждалих через ракетний удар по Павлоградському району. З них п’ятеро дітей. Наймолодшій дівчинці лише 8 років”, – написав він.

“У людей забої, переломи, різані та рвані рани, контузії, отруєння продуктами горіння. Дві жінки, 45 та 55 років, – у реанімації. Решта лікуються амбулаторно”, – додав очільник ОВА.

Раніше повідомлялося про 25 постраждалих. Також є руйнування, зокрема пошкоджено промислове підприємство. Там сталася пожежа, яку рятувальники вже приборкали. 

Водночас у житловому районі понівечено 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти, 5 магазинів. 

Також є руйнування й у громадах району. У Вербківській побито майже 40 житлових будинків, у Юр’ївській – 2. У Межиріцькій – пошкоджено школу. 

Раніше мер міста Анатолій Вершина в коментарі Суспільному повідомляв про перші вибухи. Вони пролунали під час повітряної тривоги, яка тривала приблизно з 21:30 до 23:17. 

  • 30 квітня на Дніпропетровщині росіяни гатили по Нікополю, влучили в будинки, електролінії, убили одного цивільного, поранили ще двох.

Source: espreso.tv

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *