Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Україна

В Міністерстві оборони прокоментували вкиди росіян про захоплення Бахмута

Про це заступниця міністра оборони сказала в ефірі телемарафону.

Вкиди росіян про нібито “повний контроль” над Бахмутом на Донеччині не відповідають дійсності.

“Певне просування є, це видно й зрозуміло. Разом з тим, це стиль росіян, в них завжди йде інформаційний фальстарт – видають бажане за дійсне й оголошують раніше ті цілі, яких вони хотіли б досягти. Власне, дуже часто виходить так, що вони їх не досягають”, – зазначила Маляр.

За словами посадовиці, ЗСУ сьогодні контролюють південно-західну частину Бахмуту. Також тривають бої в Мар’їнці та Авдіївці.

“Якщо ми аналізуємо бої за Бахмут, які тривають з минулого серпня – з минулого ж серпня вони не можуть просунутись. Якщо вони просуваються в місті на якийсь там кілометр майже за рік, це можна назвати стоянням на місці”, – заявила заступник міністра оборони.

Вона зазначила, що Збройні сили України виконали низку задач на Бахмутському напрямку – знищили професійний склад Вагнера, зменшили наступальний потенціал росіян, зупинили просування ворога вглиб території України.

  • Фінансист ПВК Вагнера Євген Пригожин визнав, що його найманці не можуть оточити українські Сили оборони в Бахмуті через втрату стабільних флангів на північ і південь від міста. 

Source: espreso.tv

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *