Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Україна

Зеленський реагує на відкликання законопроєкту про мобілізацію

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що він ще не бачив кінцевого варіанту законопроєкту про мобілізацію, але наголосив на тому, що для нього головне – цей закон повинен бути справедливим. Президент заявив про це під час пресконференції з Ріші Сунаком 12 січня. Раніше Міністр оборони України повідомив, що підготував нову редакцію законопроєкту про мобілізацію.

Зеленський також додав, що він зможе сказати більше про документ, коли побачить всі його деталі. Нардепка Соломія Бобровська розповіла, що Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки ще не мав можливості ознайомитися з новим законопроєктом про мобілізацію.

Законопроєкт про мобілізацію, який був зареєстрований Кабміном у Верховній Раді 25 грудня, був повернутий на доопрацювання. Після цього уряд відкликав його з Ради, заявивши, що документ потребує додаткових виправлень. Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія обіцяв передати ініціатору законопроєкту пропозиції, що були розроблені на Комітеті та у робочих групах.

Міністр оборони Рустем Умєров повідомив, що міністерство вже підготувало нову редакцію законопроєкту про мобілізацію і може внести його до Ради найближчим часом.

Заголовок статті: Зеленський про новий закон про мобілізацію: “Головне – справедливість”

Цитата автора сайту: “Головне – цей закон повинен бути справедливим” – Володимир Зеленський.

Висновок автора сайту: Зеленський заявив, що для нього головне – справедливість закону про мобілізацію. Він висловив свою позицію під час пресконференції з Ріші Сунаком.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *