Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Україна

Зеленський зробив заяву про ситуацію на Харківському напрямку та у Вовчанську

Сьогодні був поранений керівник адміністрації Вовчанська, повідомив Володимир Зеленський.

Вовчанську.

Про це 16 травня під час вечірнього звернення сказав президент Володимир Зеленський.

“Зараз завдяки нашим Силам, нашим заходам вдалося додати впевненості напрямку Вовчанська. Але російські обстріли не припиняються, загрози є. Сьогодні, зокрема, був поранений керівник адміністрації Вовчанська. Наші контрударні дії тривають – тривають і в інших районах у прикордонні Харківщини. І наших результатів у відбитті штурмів, у знищенні окупанта має стати більше”, – повідомив Зеленський.

За заявою президента, Росія намагається розширити війну, супроводжує це незмінно порожніми словами про мир.

“Ми повинні примусити Росію до реального, справедливого миру всіма засобами. Наш захист від штурмів та ударів при цьому – вирішальний. Дякую кожному, хто робить усе, щоб наша держава вистояла! Дякую кожному у світі, хто допомагає!” – додав він.

Нагадаємо, Нацполіція України все ще працює у Вовчанську попри інтенсивні бойові зіткнення та намагається забезпечити подальшу евакуацію людей. Стало відомо, що на Харківщині окупанти розстрілюють українців, які чинять опір. Також повідомляють про викрадення жителів. Про звірства росіян у місті, за яке точаться бої, йдеться в ексклюзивному репортажі TSN.ua.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео “У ВОВЧАНСЬКУ РОСІЯНИ РОЗСТРІЛЮЮТЬ УКРАЇНЦІВ! Людей викрадають і зганяють до підвалів!”

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *