Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Світ

Пробка з танкерів біля берегів Туреччини затримує 18 млн барелів нафти, – Bloomberg – РБК-Украина

Пробка з танкерів, що утворився біля берегів Туреччини, утримує 18 млн барелів нафти. Уточнюється, що всі танкери, крім одного, мають на борту вантаж із Казахстану.

Уточнювалося, що перед протокою з боку Чорного моря стоять судна “Капітан Бармін”, “Генерал Скобелєв”, “Леді Марія”, “Леді Арія”, Caminero та Roschem 2.

Туреччина бажає, аби у кораблів був лист від їхньої страхової компанії. Він гарантує страхове покриття у турецьких водах, якщо вантаж був куплений за ціною 60 доларів за барель або нижче, чого поки що надано не було.

19 суден везуть казахстанську нафту КТК. Ще в одному – близько 1 мільйона барелів російської нафти Urals, призначеної для Індії.

Нагадаємо, що в акваторії Туреччини утворилася пробка з нафтових танкерів після того, як країни G7 та Євросоюз запровадили ліміт цін на російську нафту.

Як повідомляло РБК-Україна, з 5 грудня, набуло чинності ембарго на морські постачання російської нафти до країн ЄС. Також починає діяти стеля цін на нафту з РФ на рівні 60 доларів за барель.

Нагадаємо, країни “Великої сімки” та Австралія приєдналися до Європейського Союзу та встановили ліміт цін на російську нафту на рівні 60 доларів за барель.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *