Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Світ

Путін відправляється до КНДР: експерт розглядає можливість обговорення зброї з Кім Чен Ином

Експерт: Путін може випрошувати нову зброю у КНДР

Російський диктатор Володимир Путін планує відвідати Північну Корею, де зустрінеться з її лідером Кім Чен Ином. З огляду на те, що КНДР постачає ракети для війни проти України, Путін, ймовірно, випрошуватиме нову зброю. Про це заявив військовий експерт Петро Черник.

За словами Черника, під час зустрічі говоритимуть про ракети, зокрема про ракети Р-17 (Scud), які КНДР змогла зберегти. Ця ракета може мати важку бойову частину до пів тонни і бити на відстань у 300-400 кілометрів.

Експерт зауважив, що Росія не має достатньо штатного ракетного озброєння, тому диктатори обговорюватимуть саме цю тему. Він також зазначив, що снарядні заводи Північної Кореї завжди працювали повноцінно, а її військово-промисловий комплекс “виріс” із радянського.

Незважаючи на це, Черник підкреслив, що співпраця між КНДР і Росією не є настільки масштабованою, щоб допомогти росіянам переламати ситуацію. Росія все ще залишається найбільшим виробником снарядів у світі, вона виготовляє 125-130 тисяч боєприпасів на місяць.

Заголовок: Співпраця КНДР і Росії: це варто знати

Висновок автора сайту: Співпраця між КНДР і Росією у сфері постачання ракет для війни проти України стає все більш очевидною. Це підтверджується не тільки заявами Сполучених Штатів, але й даними з Південної Кореї. Така співпраця має серйозні наслідки для безпеки України та міжнародної стабільності.

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *