Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Світ

“Рамштайн працює, аби Україна могла захищатися”: яку зброю і скільки домовились надати ЗСУ країни Європи і США – ТСН

Снаряди для «Хаймарс», гаубиці, боєприпаси для них – і це не повний перелік із нового пакету військової допомоги Україні від Сполучених Штатів.

Очільник Пентагону напередодні знову зібрав партнерів і союзників на військовій базі Рамштайн, де радилися, чого потребує Україна, і пообіцяли довгострокову підтримку, зазначає для ТСН кореспондентка «Радіо Свобода» Зоряна Степаненко.

Місце їхньої п’ятої зустрічі – американська авіабаза Рамштайн – те саме, що й уперше в цьому форматі, коли союзники і партнери зрозуміли: Росія переоцінила свою військову міць, розраховуючи підкорити Київ. А відтак є сенс озброювати Україну, аби вона дала відсіч агресії.

Сполучені Штати в оборонній допомозі Україні не зраджують традиції, заданій на всіх Рамштайн-зустрічах. Очільник Пентагону оголошує про новий пакет військової допомоги. 675 мільйонів на високоточні снаряди для ракетних систем залпового вогню «Хаймарс», 105-міліметрові гаубиці, боєприпаси до них, медичні автівки для українського війська, прилади нічного бачення, протитанкову і стрілецьку зброю. І відзначає успіхи української армії.

Обстріл Харкова та засідання Радбезу ООН: головні новини ночі 9 вересня

США виступають за реформу Радбезу ООН через агресію та зловживання Росії

Нічний обстріл Харкова: постраждав один із вищих навчальних закладів

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *