Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Світ

“Євробачення-2023”: як змінилися ставки букмекерів після двох півфіналів і на якому місці Україна

Ім’я переможця стане відомо вже 13 травня.

Після другого півфіналу єврофани нарешті дізналися імена усіх фіналістів пісенного конкурсу “Євробачення-2023”.

Не лише глядачі вже встигли обрати своїх фаворитів, а й букмекери. Після того, як усі конкурсанти показали свої номери на сцені в Ліверпулі, думки аналітиків дещо змінилися.

У трійці лідерів, як і раніше, Швеція, Фінляндія та Україна. Щоправда, процентне співвідношення шансів на перемогу тепер має інший вигляд.

Прогнози букмекерів після другого півфіналу / Фото: eurovisionworld.com

Так, Швеція та її представниця Loreen, на думку букмекерів, має найбільше шансів знову здобути перемогу. Її успіх на “Євробаченні-2023” оцінюють аж у 52%.

Loreen / Фото: Associated Press

Фінляндія на другому місці рейтингу і має 22%, а TVORCHI з України, які замикають трійку лідерів, прогнозують 6% на перемогу.

TVORCHI на сцені “Євробачення-2023” / Фото: t.me/suspilne_eurovision_ukraine

А ось Франція, яка буквально дихала в спину українцям, опустилася з четвертого аж на шосте місце і тепер конкурує з Норвегією та Іспанією – у трьох країн по 3%. Впевнені 4% на перемогу має Ноа Кірел з Ізраїлю.

Noa Kirel / Фото: Associated Press

Решта учасників мають один відсоток або менше шансів на звання переможців “Євробачення-2023”. Останнє місце на конкурсі букмекери прогнозують Албанії.

Зазначимо, що вже стало відомо, в якому порядку конкурсанти виступатимуть у гранд-фіналі. За результатами голосування дует TVORCHI вийде на сцену під номер 19.

Читайте також:

Source: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *