Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бізнес

Флагманські смартфони Xiaomi 12S та 12S Pro впали в ціні до рекодно низького рівня – Технофан

Нещодавно в країні стартувала програма доступного кредитування житла «єОселя». Фінансова установа «Укргазбанк», яка є учасником програми вже видала перший кредит.

Перший договір іпотеки підписано з інспектором патрульної поліції Києва на ім’я Антон. Громадянин обрав цей банк, адже вважає його відриктим і надійним для клієнтів. Клієнт обрав домівку у Гостомелі під Києвом у новому житловому комплексі, отримавши кредитні кошти у розмірі більше 1 млн грн, строком на 20 років. Розмір першого внеску склав 22,2% від суми кредиту, компенсаційна ставка — 3%.

Клієнт стверджує, що завжди мріяв мати власне житло у сучасному ЖК. Поки «єОселя» працює у тестовому режимі, а скористатись нею може певна категорія громадян, а саме військовослужбовці за контрактом, захисники України, силовики та члени їхніх сімей, а також медики, педагоги, науковці, які працюють у державному та комунальному секторах.

З початку 2023-го року подати заявку на участь у держпрограмі “єОселя” зможуть всі бажаючі громадяни, які відповідатимуть визначеним критеріям. Деталі про програму можна дізнатись у контакт-центрі “Укргазбанку”: 0 800 309 000.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *