Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бізнес

Італійська паста від української кулінарки: цей рецепт підкорив весь світ – РБК-Украина


Інгредієнти:

  • Яловичина – 400-500 г
  • Морква – 2 невеликі (150 г)
  • Цибуля – 1 шт.
  • Селера – 100 г (або 5-6 стебел селери)
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Томати у власному соку – 400 г
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Червоне вино – 100 г
  • Вода – 200 мл
  • Трави італійської кухні – 1 ст. л.
  • Сушений базилік – 0,5 ст. л.
  • Сіль, чорний перець – за смаком
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Спагеті – 500 г

Скріншот: такою буде наша ідеальна паста

Покрокове приготування

Селеру, цибулю і моркву наріжте на дрібні кубики. Обсмажте на олії цибулю до м’якості, додайте селеру і моркву і обсмажте ще 3-4 хвилини.

Додайте фарш і обсмажте, постійно перемішуючи, щоб не було грудочок. Подрібніть часник.

Додайте часник, приправи, сіль, перець, червоне вино, томатну пасту і томати у власному соку. Додайте трохи цукру, щоб збалансувати кислоту томатної пасти.

Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 25-30 хвилин.

Зваріть спагетті згідно з інструкцією на упаковці.

Подавайте спагетті разом з соусом Болоньєзе. Зверху можна посипати сиром. Смачного!

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *