Інгредієнти:
- Яловичина – 400-500 г
- Морква – 2 невеликі (150 г)
- Цибуля – 1 шт.
- Селера – 100 г (або 5-6 стебел селери)
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Томати у власному соку – 400 г
- Часник – 2-3 зубчики
- Червоне вино – 100 г
- Вода – 200 мл
- Трави італійської кухні – 1 ст. л.
- Сушений базилік – 0,5 ст. л.
- Сіль, чорний перець – за смаком
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Спагеті – 500 г
Скріншот: такою буде наша ідеальна паста
Покрокове приготування
Селеру, цибулю і моркву наріжте на дрібні кубики. Обсмажте на олії цибулю до м’якості, додайте селеру і моркву і обсмажте ще 3-4 хвилини.
Додайте фарш і обсмажте, постійно перемішуючи, щоб не було грудочок. Подрібніть часник.
Додайте часник, приправи, сіль, перець, червоне вино, томатну пасту і томати у власному соку. Додайте трохи цукру, щоб збалансувати кислоту томатної пасти.
Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 25-30 хвилин.
Зваріть спагетті згідно з інструкцією на упаковці.
Подавайте спагетті разом з соусом Болоньєзе. Зверху можна посипати сиром. Смачного!
Source: news.google.com
Редактор Технічних Новин сайту Останні новини Технологій: Тетяна – професійний редактор з багаторічним досвідом у технічній журналістиці. Вона глибоко розуміє та пише про новітні досягнення в галузі техніки.