Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бізнес

Кривий Ріг відновив колію скоростного трамваю протягом двох днів після прямого попадання ракети.

Скоростний трамвай в Кривому Розі відновлює роботу після ракетного удару

Завтра, в Кривому Розі, планується відновити роботу скоростного трамваю після ракетного удару з боку Росії. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Андрей Водяный

Cтарший редактор новостей

Кривой Рог за два дня восстановил колею скоростного трамвая после прямого попадания ракеты
Фото: мэрия Кривого Рога

Комунальники Кривого Рогу відновили колію скоростного трамваю всього за два дні після безпосереднього попадання російської ракети. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул у своєму Telegram-каналі.

“Два дні тому – безпосереднє попадання ворожої ракети. Вже шлях зібрано. Зроблено балансування, пробний проїзд на дрезині. Встановлюється контактна мережа”, – йдеться у повідомленні Вілкула.

Він припустив, що робота скоростного трамваю буде відновлена з 11 січня, якщо не станеться інших форс-мажорних ситуацій.

Роботи з відновлення трамваю виконувало КП “Скоростний трамвай” за допомогою добувної компанії “Рудомайн”, яка надала техніку та щебінь.

  • Вранці 8 січня росіяни нанесли масовий повітряний удар по Україні з використанням 51 ракети. Загальна кількість сбитих ракет становить 18, оскільки росіяни використовували Х-22, С-300, “Іскандер” та “Кинжал”, які можна збивати лише за наявності комплексів, таких як “Patriot”. Ракети влучили у Запоріжжя, Кривий Ріг, Зміїв, Новомосковськ та Хмельницьку область.
  • У Кривому Розі росіяни влучили у торговий центр. Крім того, одна з ракет пошкодила колію та контактну лінію скоростного трамваю.

Висновок автора:

Відновлення роботи скоростного трамваю в Кривому Розі після ракетного удару є важливим кроком в оновленні міста після агресії з боку Росії. Це свідчить про велику працездатність комунальників та готовність міста швидко відновити інфраструктуру. Населення Кривого Рогу може бути впевнене, що влада робить все можливе для повернення нормального життя.

Джерело: biz.liga.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *